"Fogas" kérdés. Valaki tud segíteni?
Nagyon rosszak a fogaim. Fog kelleni fogszabályzó, de előbb rendbe hozatom őket. Kihúztak két csontfogat, aztán nyilván pótolni kell. De ezt fogszabályzó előtt kell? A pótfog is tud "idomulni" fogszabályozáskor? Hiszen a rendes fogaim ugye csúszni fognak, ezt a pótfog is meg tudja csinálni?
A bölcsesség fogam sem nőtt ki, ez nem baj?Ha fogszabályzás alatt vagy után nő ki, nem okoz problémát?
Szia!
Szerintem csak utána fogják pótolni, úgy lenne logikus.
A bölcsességfog nem baj, nekem még mindig nem nőtt ki, pedig már 2 éve levették a fogszabit. Nyugodtan nőhet alatta, utána is. max, ha nem fér el, előre löki a fogakat, akkor kihúzzák és kész!
2, 5 évig volt fogszabim, azóta belső van, amit nem vetetek le, mert kilökném a fogaim.
Amire figyelj vele, hogy ne egyél kemény dolgokat, mert beleakad, csúnya látvány :) De eleinte úgysem tudsz harapni, de ha megszokod már tudsz. Egyáltalán nem fájdalmas dolog, csak akkor rossz, mikor meghúzzák, utána fáj egy pár napig.
Érdemes beszerezni a fogszabis fogkefét, azzal sokkal könnyebb tisztítani.
Meg szoktak adni ilyen viaszt, vagy mit, ha esetleg kikezdi a szád, akkor azt rá lehet rakni, nekem életmentő voltxd
De ismerőseim körében egyedül én szenvedtem a fogszabályzástól. nekem végig fájt, kibírható, de fájdalom. Azóta viszont egy mosoly, és rájövök megérte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!