Mit csináljak a tyúkszemmel a sarkamon?
kivágja?:O
vagy nem tudod mit csinál?
én tanultam pedikört nem kell beszarni töle.
ha csak lereszeli akkor a hegye ugyanugy benne van ami elöbb utobb ujra szurni fog.
ha nincs még csucsa akkor lekapirgálja,csináltam már,pedig kezdö vagyok.olt akinek még nem volt hegye annak csak simán ugymond addig kapartam mig megvolt az a keményedés de nem volt mély. de az még nem igazi tyukszem asszem. ha szúr akkor valoszinüleg már teljesen kialakult, ezt uigy kell elképzelni mint egy kúpot.
ez egy elhalt kemény bőr. megfelelö formályu szikével körbe körbe kimozgatja,mert ez nincs hozzánöve a börödhöz,csak mélyebben van.a hegyét tartja egy kis cafat bör, azt simán elválasztja és kiemeli.igazábol fájdalommentes, legalábbis akinek egyszer én csináltam annak se nem vérzett se nem fájt. de nyilván emberfüggö.
ha nem szedeted ki akkor sokszor fog még fájdalmat okozni.
köszi a válaszokat:)
egyépként visszatérve nekem 7hónapja van a sarkamon és elkezdtem huzogatni ki azokat a kis fekete pontoat mert mindig van vagy 10 darab. sokszor vérzett már és alig tudok ráállni ,ez akkor biztos tyúkszem?
fekete pontokat? hát mivel én marha amatör vagyok nem tudom... amit én kiszedtem az börszinü volt.de most rákerestem googlen és kidob fekete pontosat is XD csak én nem láttam olyat:)
szerintem érdemes megkérdezni egy pediküröst(aki ért is hozzá XD) majd mond rá valamit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!