Milyen kinövés lehet a sarkamon?
Nem vagyok orvos, de nem hinném, hogy a zsibbadásnak, és hogy két évre rá kinőtt egy pukli a sarkadon, köze lenne egymáshoz.
A tyúkszem is lehet megoldás, vagy valamilyen bőrkeményedés.. a legbiztosabb, ha megmutatod egy bőrgyógyásznak.
Nekem ilyen tyúkszem szerű bőrkeményedés nőtt ki egyszer ugyanígy a sarkamon, meg a talpamon a lábujjaimtól kb két centire. Mondjuk én csak a háziorvosnak mutattam meg, amikor mentem gyógyszert íratni, ő azt mondta szemölcs - bár nekem nem úgy tűnt -, bőrgyógyászhoz el sem jutottam idő hiányában, és végül magától elmúlt fél év múlva.
Tehát a biztonság kedvéért irány a bőrgyógyász, majd ő megmondja, és nem kell a neten idegeskedned miatta. :)
doki megmondja ...
olyat is hallottam, akinek kálcium tüskék nőttek kezén, lábán (de ő erős gyógyszereket szed folyamatosan a májára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!