Szorulásom van, tegnap este óta! Mit csináljak, veletek volt már így? HELP!
Atya ég, "guggolva eszek almát és beválik"!
Hát nagy az isten állatkertje, komolyan mondom!pff :D
Még azóta sem sikerült?
Hát ezen a "guggolva eszek almát" dolgon én is besírtam :DDDDDDDDD
Pedig ez nem nevetség, állítólag guggolva könnyebben megy a kakálás.
Egy orvos válaszol rovatból idézek:
"Kedves Doktornő! Van egy nagy probléma egy hete már nincs székletem és nagyon fáj a hasam most mit csináljak? Segítsen rajtam!!!
Kedves Kérdező!
Sok folyadék fogyasztása, különösen rostos gyümölcslevek ivása hosszabb távon segíthet. Gyorsabb megoldás a has maszírozása, vagy guggoló helyzet felvétele, mely segít a hasprésben. Kifejezett hasi panaszok esetén feltétlenül orvost kell felkeresnie!!!!"
Üdvözlettel:
ma 16:46
az igaz, én sem szoktam almát enni kakálás közben. :-DDDD
Biztos jó jel, hogy nem fáj a hasad. De ez nem vicc! Mielőbb ki kell, hozni. Beöntő eszközt vettetek már? Kúpot próbáltad? Ha nem akarsz orvoshoz menni, akkor csinálj beöntést! Minél hamarabb. Mire vársz??????????
17 tetted fel a kérdést, most meg 20. van, azóta nem jött ki, ami már addig is kemény volt magától nem is fog. Anyukádnak biztos nem volt még szorulása, meg végbél problémája, különben rohant volna a patikába kúpért és beöntőért. Mert ez nagyon fájdalmas dolog, és ha tehet ellene az ember akkor azt megteszi.
Nem értem mire vártok!?
A ricinus olaj is hashajtó hatású. A beöntéstől ne félj, csak csináljátok már meg!
Vagy van még egy variáció, elmész dokihoz és az fogja kikaparni, gondolom ezt nem szeretnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!