Mitol van? Nagyon rossz, szinte kinzas az este
Figyelt kérdés
amikor fursdok akk ha vegighuzom a kormom a testemen piros csik jelenik meg par masodperc mulva. Ha megtorolkozok, akk meg mindig egyre jobban eltunnek, minel szarazabb az a resz hahol a piros csik van. Nem ez a kinzas hanem ez:
Amikor lefekszek vagy megyek furdeni, egyse elkezdek iszonyuan viszkedni, es nem birom kih ne vakarjam meg, de utann meg megjobban viszked. Nagyon rossz
2012. febr. 15. 22:02
1/6 A kérdező kommentje:
jaa, es van koztuk osszefugges?
2012. febr. 15. 22:07
2/6 anonim válasza:
valahol valamire te nagyon allergiás vagy. cserélj le mindent amivel érintkezel fürdés során, hátha elmúlik.
3/6 anonim válasza:
Én elsőként a mosószer és az öblítő lecserélését javaslom, amivel az ágyneműd és a törölköződet mosod.
4/6 anonim válasza:
Szerintem a tusfürdőre vagy szappanra lehetsz allergiás!
5/6 anonim válasza:
Tuti allergia. Tusfürdő az első gyanús, meg a mosószer. Nekem perubalzsam allergiám volt, az viszketett úgy, hogy a hideg zuhany alatt álltam fél éjszaka. Rémes. Menj el allergia tesztre.
Ha karmolom magam nekem is piros lesz a bőröm, vagy inkább fehér? Na mindegy, azzal szerintem nem függ össze a viszketés.
6/6 A kérdező kommentje:
ok, kossz mindenkinek, de amikor levetkozok furdeshez akkor is szoktam viszkedni
2012. febr. 16. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!