Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha fut a kezembe a piros csík...

Ha fut a kezembe a piros csík és bemegyek a sűrgösségire, akkor miért kell 2 órát várnom míg meg eszi a vacsoráját az orvos?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 22:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Persze, kell ennie. De ne két órán át. Mert azt nem hiszem, hogy a kérdező csak kitalálta, hogy a 2 óra várakozás vacsora miatt volt. Nyilván mondták.
2012. febr. 9. 22:39
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

A csík csak napokkal a sérülés után jelenik meg. Addig hol a pics@-ban voltál? Nem értél rá?

Az orvos meg kapkodjon. Ki vagy te?

2012. febr. 9. 23:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Azért álljon meg a menet. Az orvos azért ment orvosnak, mert szeret??? embereken segíteni. Erre esküdnek fel, és tudják nagyon jól, hogy mivel jár. Félreértés ne essék, abszolut sajnálom őket, mint ahogy a köz többi szolgáját (pl pedagógusok), mert nincsenek megbecsülve, megfizetve. De ez az állam hibája és nem a betegé. A betegnek ellátásra van szüksége mihamarabb, hiszen ő roszsul van, fél, emelkedett pszichés állpotban van. Ezt az orvosok nagyon jól tudják, tehát kellene kicsit jobban figyelniük a betegre. Hippokratészi eskü!
2012. febr. 9. 23:57
 14/20 anonim válasza:
ez az eü kontra betegek téma már nagyon el van harapózva tekintettel arra hogy a média is csak lejárat bennünket. fogalma nincs némely embereknek mekkora stressz egy ügyelet például, hogy milyen döntéseket hozni a 24.óra végén amikor jöhet ugyanolyan sürgős beteg mint amikor 2 órája álltunk munkába. és ez nem az a meló, hogy tévedsz és max újranyomtatod amit elszúrtál. a sürgősségi külön műfaj, ott kötelességük a mentővel érkezőket előre venni, és lehet hogy az a doki nem vacsorázott, hanem a másik 100 ugyanilyen beteget nézte aki azt érzi, gondolja( valahol jogosan) hogy az ő betegsége a legfontosabb. de a doki egyedül van max 2-en ügyeletbe, és ők is emberek. azt mondom, csak az szidja az eü.t akinek fogalma sincs arról, milyen bent lehuzni egy műszakot, kibirni naponta a camcogásokat a "ez a magyar eü"-s megjegyzéseket ha nincs valami. nem nálunk kell reklamálni kéremszépen. szarból nem tudunk várat építeni.
2012. febr. 10. 05:38
 15/20 A kérdező kommentje:
a sérülés aznap történt, fél napra rá vettem észre hogy elég hosszú már a csík.... a doki biztos hogy evett, mert a pizza futár épp ott volt, aki az ismerősöm! meg kérdeztem tőle nem e tudja ki az orvos! és mondta és azt is hogy neki vitte a kaját! én azt értem, hogy neki is kell pihenő meg energia, de nem csak túlzok, hogy két órán àt ültem ès vártam! rajtam kílvül egy ember ült ott, aki egy órával előttem ott volt már és nyílt törése volt.
2012. febr. 10. 07:22
 16/20 A kérdező kommentje:
én megértem mindenkinek az igazát, mer minden szempontból igaz valami, de ên akkor se hiszem el ezt hogy csak így lehet megoldani!
2012. febr. 10. 07:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Persze, jó lenne ha mindenkit el tudnának látni. De van még egy bökkenő: nincs orvos. Sajnos vannak olyan városok, ahol már bizonyos osztályokon senki nincs, más nagyobb helyekről kell hívni akár több száz km-ről az orvosokat.
2012. febr. 10. 10:26
 18/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de egy vérmérgezésre minden orvosnak tudnia kell, hogy tetanusz. Pont. Ehhez nem kell szakorvos. Ha idegorvos, ha nőgyógyász, akkor is tudnia kell, sőt egy ápolónak is.

Természetesen, én abszolut megértem az eü és oktatási dolgozókat (anyukám tanított sokáig), és felháborítónak is tartom, ahogy velük bánnak. Viszont egy beteg, az beteg. Ha az én anyám nem kezdte volna reggel 8kor a tanítást, mert reggelizik még, akkor kihajítják, pedig ő még nem is életeket ment. Azért a dokik elég sokmindent megengednek. És mindenki, aki erre a pályára készül, már jó ideje tudja, hogy milyen ma Mo-n a helyzet. Ezzel ne takarózzon.

2012. febr. 10. 12:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Ugye azért az tény,hogy egyetlen ember sem eszik 2 órát,még akkor sem,ha otthon van,nemhogy egy sürgősségi osztályon munkaidőben.Nem tudod,mióta ügyel,tehát ennie kell.És azt sem tudod,hogy egy kihűlt hajléktalant,vagy egy combnyaktörött embert látott el,vagy egy gyereket,aki leforrázta magát.Ezek sajnos mind sűrgősebbek.És lehet,hogy mindhármat,csak Te nem láttad,mintahyogy azt sem,hogy 2 órán át evett.
2012. febr. 10. 18:36
 20/20 szerintem8 válasza:
a fél karod leszakadt volna akkor is 2 órát kellett volna várnod de lehet hogy megvárták volna míg kimúlsz , ez az egészségügy és nem csak Magyarországon.....
2012. júl. 18. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!