Vérvétel után (ra) (közvetlenül) mi az ajánlott étel ital bevitel?
Amit először is javaslok.
NE nézd amikor a vért veszik, takard el a szemed, mert lehet a látvány miatt vagy rosszul,és amiatt leszel gyenge.
Nálam is így volt, amióta nem nézek oda, semmi bajom.
Ami viszont segít, az a szénhidrát, azaz bármi ami cukros.
Üdítőket javaslom legjobban, oldott cukrot tartalmaz, a leggyorsabb módszer.
Üdv.
Most vérvétel vagy véradás?
Nem mindegy. Vérvételnél max 3-4 cső vért vesznek le. Ennyinek nem kellene semmilyen tünetet okoznia szerintem, szóval ha bajod van, az inkább pszichés eredetű.
Sima vérvétel után tényleg inkább pszichés eredetű a szédülés, vagy leesett a vércukrod mert mondjuk sokáig várakoztál ott üres gyomorral.
Egy csokoládészelet legyen nálad meg víz vagy üdítő. És ha rosszul vagy még ott a váróban fogyaszd el. (én mondjuk ki szoktam menni a kórház elé a levegőre, ott vannak padok, leülök, iszok, megeszem a csokit és már jobban is vagyok)
Kedves válaszolók! Ostobák vagytok!
Vérvétel után gyakori a rosszullét. Attól, hogy ti erről még nem hallottatok, ez egy létező jelenség. És teljesen független a levett vér mennyiségétől.
Nem pszichés, nem a látvány okozza. Fizikai probléma.
De nyilván ti mindent jobban tudtok. Hajrá!
Kérdező! Tudom, 10 éves a kérdésed. Csoki, cukros üdítő. És minden oké :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!