Hogyan tudom fizetni saját magam a TB-m?
Megszűnt a TB-m finanszírozása. Jelenleg január 1-től nem vagyok biztosított, de viszont januári hónapban többször igénybe vettem orvosi ellátást(vérvétel, röntgen, stb.), mivel ezt csak most tudtam meg hogy nem vagyok tovább biztosítva. Mi lesz most? Beperelnek?
Pont egy nagy betegség kellős közepén vagyok ami elég komoly kimenetelű több hónapja szenvedek emiatt.
Most hogy nincs biztosításom mi lesz velem?
Egyébként semmilyen jövedelmem sincs(se fizetés, se segély) ezért még az is kérdéses hogy tudnám e magamnak finanszírozni a biztosítást, de mindegy.
Végül is a menete érdekelne hova kell fordulnom ahhoz hogy magamnak fizethessem? A legegyszerűbb verzióra lenne szükségem(telefon, internet), mert utazni nem tudok egy kis faluban lakom.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Egyedülálló vagyok, anyukámmal élek és a testvéreimmel.
Apukám halála óta a testvéreimmel miénk lett a ház, (amin jelzálog van), ezért az önkormányzat nem hajlandó fizetni a TB-m azzal az indokkal hogy van "vagyonom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!