Ha vérvételnél nem találják a vénám van jogom kérni hogy hagyják abba a "keresgélést"?
Figyelt kérdés
Legutóbb nem találták a vénám, a nővérke forgatta a tűt mindenfele, kihúzta, újból benyomta és szóltam, hogy inkább hagyja abba, mert már iszonyatosan fáj, majd pár nap múlva visszajövök.
Ő elkezdett kiabálni velem, hogy nem elég, hogy nincs vénám még hisztis is vagyok, maradjak csendben és ne akadályozzam a munkáját.
Persze pár perc múlva feladta és nem engedtem hogy a másik karomat is megszúrja.
Ha elmegyek legközelebb és ugyanez a szitu, van jogom félbeszakítani a vérvételt vagy nincs?
És megmutathatom hol szúrjon meg vagy ebbe sincs beleszólásom?
2012. jan. 16. 16:49
11/14 anonim válasza:
Na, örülök, hogy most jobban sikerült mint az előző :)
12/14 A kérdező kommentje:
jaja :)
Most már nem leszek hisztis. :)
2012. jan. 21. 21:28
13/14 anonim válasza:
Igen, van jogod kérni, hogy hagyják abba...sőt ahhoz is van jogod, hogy el se menj. Hidd el, nem is fognak keresni.
14/14 anonim válasza:
Vérvétel előtt igyál meg legalább egy fél liter vizet, akkor vénádat könnyebben megtalálják. Saját érdeked, hogy megvizsgálják a véredet.Nem véletlenül küldtek el vizsgálatra. Aki veszi a vért, neki aztán tök mindegy, hogy eggyel kevesebb embertől veszi le a vért. Nem neki teszel szívességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!