Miért kell lehurrogni azt, aki szégyenlős? Miért nem lehet elfogadni, hogyha valaki nem akar intim vizsgálatot?
Figyelt kérdés
Minap esett meg velem, hogy éjszaka hánytam végig, és olyan hajnal 2 fele bevitt barátom a kórházba. Ott megvizsgáltak úgy, mint a háziorvosnál, majd lett volna egy fenékvizsgáalt is, de én ezt nem kértem. Erre orvos lehurrog, hogy hogy lehetek ennyire felelőtlen, miért neml ehet megmutatni.. Oké, az én egészségem, és tudom, h nem a sejhajomat akarja mustrálni, de ha én egyszerűen gátlásos vagyok, nődokihoz is vonakodva megyek el, akkor mit kell ezen fennakadni? Sosem értettem :/2012. jan. 15. 15:46
22/26 anonim válasza:
Attól, hogy nem veszik fel az osztályra, még ugyan úgy dokumentálniuk kell mindent...
23/26 A kérdező kommentje:
Istenem, annyira imádom, mikor az érettséget ehhez viszonyítják. Attól még, hogy valaki nem akarja, h a seggében turkáljanak, és tisztában van a következményekkel, attól még nem éretlen..Ha majd egyszer olyan helyzetbe kerülök, akkor elmegyek proktológushoz.
2012. jan. 19. 22:39
24/26 anonim válasza:
Az orvosi vizsgálat egy szolgáltatás, az veszi igénybe, aki akarja. Ha nem veszi igénybe az a saját felelőssége. Műtétek után is haza lehet menni idő előtt, ha az ember alá ír egy papírt, hogy saját felelősségére tette. Semmi nem kötelező.
26/26 anonim válasza:
Ne foglalkoztasson, hogy mások erről negatív véleménnyel vannak, nem kell hogy ez hatással legyen életed egy percére is, ugyanis az orvos sosem fogja elmondani senkinek, max névtelenül, és neked sem kötelező erről beszámolnod a világnak. Felesleges itt közvélemény kutatást végezni, és eszmepárbajt vívni. Mindenkinek vannak irracionális félelmei és olyan dolgai, amik nem férnek bele az aktuális populáris gondolkodásba, és ez nem is baj, mert nem gondolatolvasók között élünk.:) A lényeg ,hogy jól van az egészséged. Hagyd el ezt az oldalt és éld az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!