Mit tegyek ha pszichológusra lenne szükségem de a szüleimmel nem beszélhetek erről?
Szóval elég komoly lelki gondjaim vannak. Sokan nem veszik komolyan mert fiatal vagyok. és szerintem is elszomorító hogy ilyen fiatalon szembesülnöm kellett ilyen dolgokkal. :) elég komoly a dolog.. mindenhol azt írják/ mindenki azt mondja / úgy érzem hogy tényleg szakember segítségére van szükségem... de a szüleim semmiről sem tudnak mert régen eléggé elzárkóztam tőlük (most már próbálok ezen javítani) és nem szívesen magyaráznám el nekik mi mert kínos is lenne és ha felélénkíteném nagyon fájna. =// meg nem is túl jó velük a kapcsolatom mint legtöbb tininek...
13/L
Pontosan mirol nem beszelhetsz a szuleiddel? A kiváltó problémáról vagy a tenyrol, hogy pszichologushoz mész?
Elmehetsz az iskolapszichologushoz, vagy a keruleti csaladsegitohoz, vagy a keruleti rendelobe.
Van kedved irni a problemarol?
Jól van.
Ha van pénzed, akkor kineziologushoz is mehetsz, ott keveset kell beszelni, és a tesztmódszere segít "összeszedni" Helyetted a mondandód, a problémát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!