Barátom véletlenül felszakította a szemölcsét a kezén. Azt mondta, hogy látja a gyökerét is. Azonnal forduljunk vele orvoshoz? (este 9-ig dolgozik) Menjünk ügyeletre vagy ráér?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2009. máj. 8. 18:47
1/5 anonim válasza:
Nem kell ügyelet! Hagyjátok begyógyulni a sebet.
Utána "Wartner" szemölcsirtóval kezeljétek a szemölcsöt és egy pár hét leforgása után el fog tűnni. Én rengeteg szemölcstől szabadultam meg e szer segítségével!
-illéspityu-
2/5 anonim válasza:
nem kell orvoshoz fordulnotok:)de van egy egyszerűbb megoldás is.vérehulló fecskefű nedvét kell a szemölcsre cseppenteni, és a szemölcs visszahúzódik lassan.tesóm kezén nagyon sok szemölcs volt, a patikában kapható készítmények nem használtak, de nekünk ez az alternatív megoldás nagyon bejött:)
3/5 anonim válasza:
Nekem a Verra-med ecsetelő oldat jött be, mondjuk az fagyasztás után.
4/5 anonim válasza:
Kapdd le! Az orvos is azt csinálná. Ha nem jön, le lehet kötözni cérnával(körbe a tövénél, szorosan) és le fog száradni. Vagy meg szeretné tartani :)?
5/5 anonim válasza:
Higgyél a %-oknak! Wartner! Nem vagyok patikus, csak használtam a szert és tényleg jó! Folyékony nitrogén mínusz 150 Celsiusra fagyasztja a szemölcsöt és egyszerűen megöli!
-illéspityu-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!