Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szed valaki itt Rivotrilt...

Szed valaki itt Rivotrilt vagy más hasonló clorazepam tartalmú gyógyszert? Mire adja az orvos?

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 18:55
1 2
 11/16 anonim válasza:
Pánikbetegség kezelésére is használják
2011. okt. 10. 21:11
 12/16 anonim válasza:
Nagy általánosságban nyugtatóként ill. altatóként írja fel az orvos. Személyes tapasztalatom: az elején nagyon lenyomott, lelassított, de szép lassan hozzászokott a szervezetem, olyannyira, hogy alig tudtam 'lejönni' róla. Hiányzott, ha már nem vettem be, ideges voltam, aztán nagy akaraterővel abbahagytam a szedését. Tehát arra, amire kaptam, pontosan jó volt, csak rászoktam, függővé tett. Én azt gondolom, hogy az ilyen típusú gyógyszerek csak ideiglenes megoldást adnak, a problémákat nekünk kell megoldanunk, minden agyban dől el, és hosszú folyamat, de nem egy gyógyszertől kell várni a megoldást. De mondom, ez szubjektív. (jó 12 éve szedtem, kb. 1 évig, azóta sem, de nem is szednék).
2011. okt. 11. 07:42
 13/16 anonim válasza:
74%
a rivotril az nyugtato hatasu cseppek v van tablettaba is.....nekem epilepszias fele beegsegem van,es van rivotrilom...de nem szedem folyamatosan.....csak ha rosszul lennek....az meg evente egyszer van.
2011. okt. 11. 08:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Valoban elsodlegesen az epilepszia kezepésére használják de én sem voltam az,mégis egy ideig szedették velem nyugtatoként.
2011. okt. 11. 12:14
 15/16 anonim válasza:
46%

Szia!

A rivotrilt én nem ajánlom!! Keresztül mentem hasonló helyzeten, nekem a nyugtató nem volt ajánlott. Kipróbáltam nyugtató teát, ami semmilyen gyógyszerkészítményt nem tartalmaz! A gyógyszertárakban lehet kapni, nekem bevállt, nagyon szeretem.... nem álmosít tudok mellette dolgozni, és nyugodtnak, vidámnak érzem magam. Sztem nagyon jó, és finom is.

Nekem bátyjám ajánlotta aki ez előtt rivotril szedett!!!

Jobbulást kívánok...

2011. okt. 11. 15:12
 16/16 anonim válasza:

Szia!

En orbáncfű teját javaslok neked, mert nekem nagyon bevált!

A citromfu se rossz, de az orbancfu sokkal hatekonyabb!

Sok sikert a regeneralodasban!!!

2011. okt. 12. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!