Tegnap óta 39,5 a lázam nem nagyon viszi le semmi orvos milyen gyógyszert ad?
hat nem akarlak elkeseriteni, de nekem kb 2 hete volt ugyan ez csak 40 fokos lazzal ami 3 napig nem ment le, majd korhazba kerultem ahol szurikat kaptam meg masfel napig infuziot is.
minel elobb menj orvoshoz hogy elkeruld legalabb a korhazat.
a szurit a fenekedbe fogjak adni v venasan
jobbulast
Zuhanyozz vagy fürödj hűvös vízben 10-20 percig. Viszonylag meleggel (kb. 37 fok) kezdd, fokozatosan hűtsd, ameddig bírod, jó lenne langyosig lemenni.
Ha ez se használ, vedd le a nadrágodat, feküdj le, és teríts hideg vizes törölközőt a combjaidra. (A hasadra, mellkasodra, hátadra ne, mert megfázol.)
Ne öltözz túl, ne takarózz melegen, max. egy pléd, az fokozza a lázat. Ekkora láznál a jól betakarózom, hogy izzadjak, veszélyes.
Semmiképp ne kelj fel, csak zuhanyozni vagy WC-re, ne sétálj, ne menj napra (nem mintha sütne), igyál sok folyadékot.
elozo vagyok, nekem a 40 fokos lazam meg a hutofurdotol sem ment le, de tenyleg probald ki hatasos lehet
jobbulast
Először azt kell kiderítenie, hogy mitől ilyen magas a lázad, ha ez kiderül, akkor kapsz megfelelő gyógyszert is. A magas lázra már léteznek megfelelő gyógyszerek, de tudni kell az okát is.
Jobbulást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!