Sérvműtétem volt 3 hete, már jól érzem magamat, elkezdhetek sportolni? Persze non-kontakt sportokra gondolok, pl úszás.
Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 12:30
1/5 anonim válasza:
Te tudod! hát ha megint menni akarsz műtétre akkor áldásom rá! nekem el kellett távolítani a heréimet de egy hónapig járni is alig tudtam!! azt hittem sohasem heverem ki! max haver kiszakad, csak ennyi..
3/5 anonim válasza:
Mivel nem tudjuk mekkora és milyen műtéted volt, nem tudunk válaszolni. Ezért van az orvosod aki mindezt meg tudja mondani
4/5 anonim válasza:
még nagyon nagyon korai. semmi sem végezhető, ami megterheli a hasfalat. a varratokat(kapcsokat)veszik ki 2 hetesen. még akkor is korai, ha laparoszkópos volt.
kérj orvostól részletes tanácsadást.
5/5 A kérdező kommentje:
okés,köszönöm
2011. szept. 20. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!