Rákos betegeknél miért kínozzák a betegeket az orvosok ok nélkül?
Kiderül, hogy a beteg rákos, rosszindulatú de azért felvágják, hogy papíron is megerősítsék, hogy műthetetlen. Kemoterápiára, sugárterápiára küldik. Ezek mind tönkreteszik a szervezetet, egy szenvedés az egész, csak meggyorsítják a betegség folyamatát, ami sajnos általában ilyen eseteknél mind halállal végződik.
Miért nem ajánlják fel a betegnek azt a lehetőséget, hogy ne műtse meg magát, menjen haza, legyen együtt a családdal, menjen és utazzon, élvezze az életet békében és szeretetben, mert valószínűleg csak hónapjai vannak hátra. Nem emberibb és humánusabb lenne, mint még nagyobb kínoknak alávetni a beteget, mikor a rák eleve egy fájdalmas betegség a végső stádiumban főleg. Miért szenvedtetik a betegeket még életükben, mikor még lehetne egy kevés idejük élvezni az életet?
Sajnálom, amit átéltél kedves Kérdező, én Anyukámmal csináltam ugyanezt végig és hasonlóan érzek, mint Te. Az egyetlen tanulság, amit az ő egy éven át tartó betegségéből és a reménytelen küzdelméből levontam, az az, hogy én sohasem hagyom magam onkológus kezébe jutni, ha ara kerülne a sor. Ha menni kell, akkor elmegyek békével a magam módján.
És sajnos az ismeretségi körömben is hasonlóak a tapasztalatok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!