Az mit jelent, hogyha azt mondták, mikor felhívtam telefonon a bőrgyógyászatot, hogy a betegeket érkezési sorrendben hívják be, és 12-kor szedik be a kártyákat?
Azt jelenti, hogy 8-12-ig lehet menni. Utána beszedik a kártyákat, és a csak már ott lévő embereket látják el kettőig. Ennek az a lényege, hogy aki 12-2 között megy, azt már nem látják el:)
Szóval csak azt fogják ellátni, aki odaért 12-ig:)
Így oks?
Utolsó vagyok:D Nem tudom mennyire volt érthető.
Ez kb olyna, mint mikor választásnál 7-ig lehetett ugye szavazni, De volt, ahol baromi nagy sorok álltak, és nem végeztek 7-ig.
Ezért 7-kor egy "beépített ember" beállt a sorba, és aki előtte volt az még szavazhatott akkor is, ha már elmúlt 7, de mögé már nem lehetett állni (vagy aki beállt, az nem szavazhatott:D)
Szóval a kártyák beszedése olyan, mint a beépített ember:)
Első és második vagyok. Igen, igen. 8-tól kezdődik az ellátás. De csak azokat látják el, akik 12-ig odaérnek. :)
De arra azért készülj fel, hogy már 8kor tömeg lesz. Bár nem tudom, hogy hol laksz. De az orvosi rendelőket már 7kor megrohamozzák az emberek akkor is, ha csak 8kor nyit:/
Miert ne vehetnek eszre a szuleid?
Egyebkent ha nem tul frekventalt helyen van a borgyogyaszat, nem lesznek olyan sokan. Meg ez amugy sem haziorvos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!