Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az mit jelent, hogyha azt...

Az mit jelent, hogyha azt mondták, mikor felhívtam telefonon a bőrgyógyászatot, hogy a betegeket érkezési sorrendben hívják be, és 12-kor szedik be a kártyákat?

Figyelt kérdés
Nem vagyok jártas a ilyenekben, azt mondták, hog 8-kor kezdődik, és 12-kor beszedik a kártyákat, és érkezési sorrendben behívják és ellátják őket 2-ig. Tehát ez azt jelenti, hogyha én odamegyek 8-ra, akkor csak majd minimum 4 óra múlva látnak el, és addig ott kell üldögélnem? :S Ez nagyon durván hangzik. Valaki felvilágosítana, mi hogy megy ilyenkor? 16 vagyok
2010. júl. 2. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy 8-12-ig lehet menni. Utána beszedik a kártyákat, és a csak már ott lévő embereket látják el kettőig. Ennek az a lényege, hogy aki 12-2 között megy, azt már nem látják el:)

Szóval csak azt fogják ellátni, aki odaért 12-ig:)

Így oks?

2010. júl. 2. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:D Nem tudom mennyire volt érthető.

Ez kb olyna, mint mikor választásnál 7-ig lehetett ugye szavazni, De volt, ahol baromi nagy sorok álltak, és nem végeztek 7-ig.

Ezért 7-kor egy "beépített ember" beállt a sorba, és aki előtte volt az még szavazhatott akkor is, ha már elmúlt 7, de mögé már nem lehetett állni (vagy aki beállt, az nem szavazhatott:D)

Szóval a kártyák beszedése olyan, mint a beépített ember:)

2010. júl. 2. 15:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Tehát hogyha én odamegyek nyolcra(tegük fel, én vagyok az első), akkor nem 12 után fognak behívni, hanem - mivel első voltam - elsőként(mármint elvileg)? Szóval 8-tól folyamatosan megy az ellátás? Mert félek elképzeni, hogy hogy megy ez...
2010. júl. 2. 15:20
 4/10 anonim ***** válasza:
igen, ha 8-r odamész elsőnek, akkor elvileg téged fognak ellátni elsőnek (kivéve, ha sürgősségi eset, rokon, ismerős, puszipajtás, vagy egy nagyon nem ráérő, tolakodó nyugdíjas eléd nem küzdi magát ;))
2010. júl. 2. 15:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Első és második vagyok. Igen, igen. 8-tól kezdődik az ellátás. De csak azokat látják el, akik 12-ig odaérnek. :)

De arra azért készülj fel, hogy már 8kor tömeg lesz. Bár nem tudom, hogy hol laksz. De az orvosi rendelőket már 7kor megrohamozzák az emberek akkor is, ha csak 8kor nyit:/

2010. júl. 2. 15:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Hú, ez nagyon rosszul hangzik, mert úgy kellene, hogy a szüleim ne vegyék észre, meg amúgy sem szoktam 8kor kelni szal feltünő lesz :S :( Köszi a válaszokat, már tudom, hogy megy ez. Azt nem tudjátok, hogy a hét melyik napján érdemes menni? :)
2010. júl. 2. 19:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja és vidéken lakom.
2010. júl. 3. 09:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Miert ne vehetnek eszre a szuleid?

Egyebkent ha nem tul frekventalt helyen van a borgyogyaszat, nem lesznek olyan sokan. Meg ez amugy sem haziorvos:)

2010. júl. 5. 19:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért nem tudhatnak róla a szüleid?
2010. júl. 5. 19:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Mert a problémám sajnos olyan helyen van, aminek a bajairól nem szivesen beszélgetek senkivel :P :S
2010. júl. 5. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!