Maundulaműtét közben érzel-e öklendezést, működik-e az öklendező reflek a torkodba dugott tárgyaktól, ha helyi érzésteleítéssel csinálják?!
Sziasztok!! Nekem csak annyi kérdésem lenne így 5 nappal a mandulaműtétem előtt 27 évesen, és most elsősorban a helyi érzéstelenítéssel műtöttektől kérdezném,hogy a 3 db vagy mennyi szuri a mandulába és annak helyére elmulasztja a feltételes öklendező reflexet, amit az vált ki, hogy a szádban kotorásznak?! Tudjátok mint amikor most normál esetben ledugsz valamit a torgodon és öklendezni kezdesz? Gondolom ez nincs műtét közben ugye?!
köszi a válaszokat.
Az előző szerintem azt akarta irni hogy igyál sokat! :)
Jobbulást és tényleg igyál mert nekem a 11. napon vérzett be sajnos. :( Na nem ijesztgetni akarlak. Ne beszélj túl sokat és ne sírj mert az árt. Én sírtam sajnos lehet az okozta a galibát rá egy-két napra. Minden jót!
Nem hiszem, hogy a pirítós jó tanács... mi más szakítaná fel jobban, mint a jól megsült kenyérmorzsák??
Ahogy előttem is írták már, inni kell sokat, hogy ne tudjon megkeményedni a heg, ergo ha eljön az ideje, hogy leváljon, akkor se egyben szakadjon fel...
Pont ezért is mondják a fagyit is, hisz az hűt, de szépen lehet nyelni anélkül, hogy karcolná a sebet..
Mielőbbi felépülést! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!