A covid teszt és az ablakon keresztüli vizsgálat még divat a háziorvosoknál?
Nem. De a te orvosod nem a mi orvosunk.
Csinálhatsz magad is nyálköpős covid tesztet otthon. Torokfájásra Kalmopyrin, Septofort vagy Strepsils, meleg, de nem forró tea, pihenés. Ezt is ítélheti vírusnak, és nem ad rá antibiotikumot. A lázat akkor csillapítsd, ha nagyon lever, de egyébként a mérsékelt láz a kórokozó-elpusztítás szempontjából hasznos.
Minek a covid teszt? Mennyivel vagy előrébb vagy hátrébb ha covid?
Tünetet így is úgy is kezelni kell, betegen nem megyünk közösségbe ha covid ha nem.
Orvos vizsgál, egyébként.
Azt nem tudom, hogy divat e, de az én háziorvosom asszisztense ( Bp. 11.kerület) pár hónapja lecseszett egy beteget, hogy miért van ott a rendelőben, megfertőz másokat. Az illetőn maszk volt és távol ült le tőlem. ( más nem volt a rendelőben)
De nem tudom, ha nem vizsgál meg, akkor hogy ír ki táppénzre valakit, csak bemondásra?
Náluk ezek szerint bemondásra, 6-os.
Azzal van előbbre, 5-ös, hogy az orvos nem csinál neki orrbatúrós tesztet. Meg a kérdező is tudja, hogy nem kell antibiotikum. Sőt, még az is lehet, hogy az orvos nem igényli, hogy bemenjen, hanem anélkül kiírja.
Minek a covid teszt? Kérdezd meg az orvosomat...
Nem úgy tűnik, hogy múlni akar, mert péntek este kezdődött és most rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!