Kinek milyen modon kezeltek laban levo visszeret? Meg voltal elegedve? Vagy Mas modszert valasztanal legkozelebb?
Figyelt kérdés
Lezer, kihuztak, injekcio, stb. Melyik korhazat tudod ajanlani, melyik orvost?2011. szept. 7. 09:58
1/2 anonim válasza:
Ez fugg attol, hogy mi az oka? Rendszerint vas, kalcium es kovasav hianya okozza, vagy pedig altalaban a noknel a szules utan szokott jelentkezni.
Nekem mivel szulesek utan jelentkezett, igy termeszetes gyogymodot valasztottam, es elmult.
Egyik ismerosom viszont a beavatkozasokat valasztotta, kihuztak, injekcio stb., de mindig visszajott. TEhat ezert En ugy gondolom, hogy ha tegyuk fel, hogy vit.hiany okozza, akkor azt hiaba fogjak kihuzni...mivel az okot nem szuntettek meg.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor gondolom ez egy vérvételből ki is derül. Nekem szülés előtt is volt, de nagyon pici, alig látszott. Most viszont (8 hónapos a gyermek), elég durván néz ki, semmit nem is javul a kenőcsöktől. Viszont nem fáj. De nem esztétikus.
2011. szept. 8. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!