Mit választanál? Iszonyatos fogfájás vagy fekélyes gyomorfájás?
Fogszabályzóm van és tegnap voltam fogorvosnál, új sínt kaptam, így az egész alsó fogsorom iszonyatosan fáj, rágni szinte nem is tudtam a mai nap, csak pépeset ettem. :( Már bevettem 1 szem Cataflamot (régebben semmi problémám sem volt ezzel), most hogy elkezdett hatni, iszonyatosan elkezdett fáj a gyomrom. Így fájt kiskoromban is, amikor fekélygyanús lettem.. szódabikarbónával próbálkoztam, de nem használt... most meg ahogy írom ezeket a sorokat, rám jött a hasmenés is....faca...egész nap nem ettem semmit, ráadásul amit ettem az is úgy néz ki kikívánkozik belőlem :(((... méregtelenítés nesze neked, már félek a holnapi napra gondolni, amikoris elmúlik a fájdalomcsillapító hatása...
Iszonyatos nagy dilemma: fogfájás, vagy fekélyes gyomorfájás hasmenéssel kombinálva... Te melyiket választanád?
Esetleg ha van valakinek jó ötlete fekélyszerű fájdalom elmulasztására, vagy a fogfájás csillapítására, kérem ne tartsa vissza!
Köszi!
Az az igazság, hogy a fogorvos direkt szólt, hogy ez piszkosul fog fájni az elkövetkező három napban. Már volt ilyen, mikor feltették a fogszabit, akkor is 3 napig fájt egyfolytában - olyan érzés mintha az összes fogat kihúznák érzéstelenítő nélkül...- , enni akkor sem tudtam olyan sokat, de az első 12 órás fogfájás után feladtam, és azt mondtam, inkább lőjenek fejbe, vagy bármi, de ezt nem bírom ki...akkor próbálkoztam algopyrinnel, demalgonnal, panadollal kb 8 órás időközönként de semmi sem használt. Másnap letotyogtam a háziorvosomhoz, aki cataflamot írt fel. Akkor nagyon bejött...
Ma is így jártam, kb délig bírtam... Azért két szelet kalácsot sikerült betolnom a gyógyszer előtt :))) és megnöveltem az ásványvíz mennyiségét is...ja jut eszembe lehet ettől van hasmarsom?! Bár a tájékoztatóba tényleg írják a hasfájást... pffff... kicsit vicces, hogy fájdalomcsillapító és mégis hasfájást is okozhat...
Uram Isten!Rettenetesen sajnállak!Nekem 2 hete volt hogy begyulladt az egész fogsorom, gondolom hasonló érzés lehet!
Én is cataflamot szedtem be de én 4 nap alatt kb 15 szemet, annyira fájt!A gyomrod szerintem nem biztos hogy attól fáj.Próbálj meg már fájdalomcsillapítót is, pl:DONALGIN-T
Ezt nagyon sok fogorvos ajánlja!Van olyan erős mint a cataflam,de célzottabban hat!Mikor elfogyott a catafalmom itthon azt vettem én is, és észrevehetően sokkal jobban, gyorsabban hatott, és az nem hat olyan gyorsan a gyomor nyálkahártyájára!
Köszönöm Nektek a jó tanácsokat és a jó kívánságokat!
Túléltem az estét... sok vizet ittam, és találtam itthon egy doboz renine-t is, és nem fogjátok elhinni pont egy szem volt még benne... életmentő egy szem :)))
Most reggel még nem fáj (kop-kop) remélem tegnap "kifájta magát" :)))
A gyógyszereknek - amiket javasoltatok - pedig utána fogok nézni!
Még egyszer köszönöm Mindenkinek!
Kedves 23:21
Remélem már jobban vagy, ha nem akkor jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!