Kérhetek sürgős segítséget?
F/SZ vizsgálatkérő lap kitöltéséhez lenne szükségem segítségre.
(keresőben a legelső találat az űrlap)
Nem tudom pontosan hogyan töltsem ki az űrlapot. Annyi kellene Nekem, hogy megvizsgálják a baktériumokat a székletmintában. Nem tudom mit kell üresen hagyni és mit kell kitölteni. Mit kell írni az iktatószámhoz?
(elnézést kérek, ha butának tűnök, de még fiatal vagyok, most csinálok egyedül ilyenfajta ügyintézést)
A válaszokat előre is köszönöm!
Iktatószámot majd ők írnak rá. Te a személyes adataidat töltsd ki.
Naplószámot hagyd üresen, térítési kategória a Járóbeteg szakellátás, vizsgálat típusa-gondolom munkához kell, tehát a munkaalkalmassági, kért vizsgálatnál az első kettő és a gomba,a többi üres.
De miért nem a beutaló orvos töltötte ki????
iktatószámhoz semmit, azt ők töltik ki. Adaokat értelemszerűen töltsd ki,+ ha nő vagy a terhességre vonatkozót is, mintavétel idejét is, a bekeretezett rész neked nem kell sztem.
Vizsgálat típusát, te tudod, hogy mire kell, munkaalkalmassági gyakorlat, vagy betegség értelemszerűen töltsd ki.
A vizsgálati anyagot/térítési kategóriát neked kell tudni, a munkaalkalmassági/gyakorlat->bact tenyésztést kell beikszelni, más betegséghez nem tudom.
De ha valamibe nem vagy biztos, hívd fel az ÁNTSZ-t ott tudnak ebbe segíteni, vagy amikor beviszed hozzájuk a mintát akkor is tudnak segíteni a kitöltésben.
Mivel nem az orvos utalt be (de szükséges a vizsgálat), így eszembe sem jutott, hogy esetleg a háziorvosomnak kell elintéznie. Felhívtam és igen, majd Ő fogja kitölteni.
Köszönöm a segítséget és a rám szánt időtöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!