Dr Lázár Gábor pesti nőgyógyászhoz jár valaki? Milyen orvos?
Sziasztok!
átolvastam a véleményeket Lázár doktor úrról és nekem úgy tűnik, hogy valaki szándékosan le akarja járatni.
Nekem jó tapasztalatim vannak vele kapcsolatban, én nem baba miatt járok hozzá, hanem mert évek óta fennálló alhasi fájdalmaim vannak, idestova 2 éve fogyasztom a nőgyógyászokat és mindenhol hülyének néztek, és elküldtek azzal, hogy inkább szüljek gyereket. Ő volt az első orvos aki komolyan vett!!!! Figyel arra, hogy miket érzek, milyen tüneteim vannak és jár az agya a megoldáson, és ez biztos, mert mikor beszélek az asszisztensével (Évi) akkor mindig leesik az álam, hogy ő is mindenről tud azaz mikor én már nem vagyok ott akkor is beszélnek rólam a megoldást kutatva a nyomoromra.
Én bírom a stílusát is, tényleg laza, hozzám mindig kedves, a magánrendelésére is sokan járnak, így bizonyára mások is jó orvosnak találják.
A legfontosabb dolgot a végére hagytam, van egy relatív új betegség vulvar vestibulitis a neve, mikor szóba hoztam neki, hogy erős a gyanúm, hogy nekem ilyen van a sok antibiotikum és gombaölő szedése miatt (hólyaghurut miatt kellett szednem, majd másfél évig urológus felírásával) akkor nem küldött el a francba, hogy ne okoskodjak itt és ő az orvos hanem vette a fáradtságot és utánanézett. Ez a betegség egyébként gyógyíthatatlan de különböző kezelésekkel sokat lehet javítani rajta, sajnos mindenkinek más és más módszer használ.
Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek de pláne azoknak akik több orvosban csalódtak már!
ui: bemásolom a másik 2 kérdéshez is a véleményem, ne lepődjön meg senki:)
Én nem írtam le, de nekem is úgy jön le, hogy valaki direkt le akarja járatni és ezért írogat ahova lehet negatívat róla. Persze nem biztos, hogy csupán rosszindulatból, lehet hogy történt vele valami tragédia, amiért ő az orvost nevezte ki magában bűnbaknak. Mindegy.
Kedves Utolsó! Azt elárulom, hogy egyszer nekem valaki, aki itt hevesen támadja dr. Lázárt írt privát e-mailt, amiben szintén "terhelő" adatokat írt róla. A dolog egyik érdekessége számomra az, hogy nem a saját e-mail címéről küldte el, hanem valami fiktív nevű személy nevében. Utána még írta, hogy ír mást is, ha szeretném. Hát én inkább nem voltam kíváncsi rá.
Én nem értek egyet azokkal az emberekkel, akik azt mondják, hogy a Lázár doktor úr nem jó orvos és csak a pénz érdekli.
Én 1985-ben kerültem a BM-be és orvosi vizsgálaton ő volt akkor a rendelésen nőgyógyász.Én nála szültem meg a nagyobbik lányomat 1991-ben. Utánna átkerült az István Kórházba és én mentem utána, mert nem akartam más orvoshoz menni.1994-ben újra terhes lettemés természetes volt, hogy hozzá mentem.
Sajnos 2 hónap múlva elvetéltem és hajnalok hajnalán mivel, ő volt a nőgyógyászom rohant be a kórházba. Édesanyám mesélte, hogy mikor bejőtt és megkérdezte, hogy hol vagyok és megtudta, hogy már sajnos a mütőben, eldobta a táskáját és rohant fel a mütőbe.
1995-ben újra terhes lettem és természetessen ő volt az orvosom.A szomszédasszonyom is 3 hónap múlva terhes lett és őt is elvittem hozzá, és neki is ő lett sz orvosa.Soha mi pénzről nem beszéltünk és megmondom őszintén, hogy nagyon ritkán tudtam neki adni de azt sem akarta soha elfogadni.Én megmondom őszintén, hogy mindig annyi beteg volt nála nála, hogy órákig kellet rá várni mig az meber bejutott hozzá.Sajnos nem tudtam nála megszülni a második gyermekemet, mert kint tartozkodott konferencián, és egy nagyon kedves ember Dr Ita Jenőnél szültem meg. Még bentvoltam a kórházba mikor ő vissza jőtt külföldről, és természetesen meg is látogatott mivel ő volt az orvosom.
A varatot ő szedte ki és amikor pénzt akartam neki adni nem fogadta el, azt mondta, hogy őt nem illeti mivel nem volt jelen a szülésnél és azt mondta, hogy költsem azt a pénzt inkább a babára.
Nem tudom,ezek útán döntsék el, hogy milyen orvos is ő, de én mindenkinek ajánlom mert nagyon jó szakember, és nagyon közvetlen.
Én is csak jó tapasztalatokkal tudok szolgálni!
Az egész terhességem alatt egy színfolt volt. Alig vártam, hogy találkozzak vele. Nagyon alapos volt, végtelenül kedves.
Én eléggé paramami voltam, de mindig sikerült megnyugtatnia.
Mindent elintézett, segített. Felesleges beavatkozásokat soha nem csinált.
A szülésnél bejött már szinte azonnal, végig velem volt . Merem állítani, hogy jó döntésekkel megmentette a kisfiam életét. Másnap bejött meglátogatni is. A pénzről soha egy szó sem esett. Aki leszeretné járatni, az vagy hírből sem a “mi Lázinkhoz” jár....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!