Dr Lázár Gábor pesti nőgyógyászhoz jár valaki? Milyen orvos?
Nagyon sajnálom ami a testvéreddel történt, akármi legyen is pontosan!
De azt ennek ellenére úgy gondolom, hogy talán tapasztalatokat kellene itt megosztani másokkal, nem ilyen kissé kampányízű mondatokat, hogy "kerüljétek el". Vagy egy ilyen mondat konkretizálni kellene miért is.
Bocsánat, és remélem nem sértelek meg ezzel, de az a hozzászólásod, amivel bajom volt számomra nem korrekt.
Sziasztok!
Nem is értem hogy mondhatjátok Dr Lázár Gáborra hogy csak a pénz motiválja,amikor neki ez a munkája és ezért FIZETNI KELL!!! Ti is pénzből éltek,pénzért dolgoztok ÉS BENNETEKET IS A FIZETÉSSEL MOTIVÁLNAK,mert nem hiszem hogy elmennétek 60-70E.-ért dolgozni,viszont ha adnak jutalmat,jutalékot...stb akkor elvállaljátok!!! Senki nem dolgozik INGYEN!!! A DOKTOR ÚR valószínüleg többet tanult ezért a szakmáért mint ti a sajátotokért. Ráadásul arra áldozta az életét hogy ilyen hálátlan embereket gyógyítson meg,mint akik ezeket a mocskos dolgokat írják róla.
Nekem csak jó tapasztalataim vannak vele és Toma Évával is,kedvesek,segítőkészek és akármikor hívhatom őket ha kérdésem van(anélkül,hogy több pénzt adnék ezért).A magánrendelésért mindenhol fizetni kell,NEM INGYENES!!!Aki sajnálja azt a 15-20E. ft-ot az üljön a korházban 4-5 órát arra várva hogy egyáltalán megkérdezze tőle valaki hogy mire vár!!!Aki viszont ezt el szeretné kerülni keresse fel PL: DR LÁZÁR GÁBORT mert szerintem nagyon korrekt,precíz,kedves és emberséges orvos.
Engem PCOS-el kezelt SIKERESEN,mert jelenleg 16 hetes terhes vagyok,annak ellenére hogy a PCOS betegek 90%-a természetes úton nem esik teherbe,de azis lehet hogy máshogy sem :( De nekem sikerült azokkal a gyógyszerekkel amiket felírt.Soha nem hagyta hogy elkeseredjek!!! Mindíg bíztatott hogy nem olyan rossz a helyzet,pedig láttam hogy mind a két petefészkem tele van cisztákkal!!!Köszönöm neki!!!
Mindenkinek merem ajánlani,ha nem egy olyan orvost kerestek aki mindíg riogat titeket valamivel. Igaz hogy "nagyon laza" a stílusa de nekem pont ez tetszik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!