Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Dr Lázár Gábor pesti nőgyógyás...

Dr Lázár Gábor pesti nőgyógyászhoz jár valaki? Milyen orvos?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 06:26
1 2 3
 1/28 edus83 válasza:
100%
én hozzá járok imádom nagyon jó szakember!!Nálunk az egész család nála SZÜLT:))!!Tényleg nagyon jó fej is és érti a munkáját!!!!!!!
2009. ápr. 2. 07:24
 2/28 anonim válasza:
74%
Sajnos, nekem nem volt ilyen jó tapasztalatom vele... Neki a pénz számít, nem az ember. :(
2009. máj. 25. 20:25
 3/28 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó válaszolóval értek egyet. Neki ez csak egy álarc!!! Amúgy egy undorító ember. :S
2009. szept. 14. 16:47
 4/28 anonim válasza:
74%
Akinek sok pénze van és ezért akar "jó fejséget" oda figyelést,ámítást az menjen hozzá! Aki korrekt, nyugodt szülészt, nőgyógyászt akar az kerülje el!
2009. okt. 29. 11:11
 5/28 anonim válasza:
80%
Semmiképpen sem ajánlom senkinek, pénz motivált...siet, kapkod és HIBÁZIK!!!!(!) régebben, valóban jó szakember volt, mostanra, csak a rendelés végén, az átnyújtott "kisebb vagyon" számít csak. Senkinek sem ajánlom...:(
2010. jan. 23. 14:21
 6/28 anonim válasza:

Szerintem, ha ilyen súlyos dolgokat írtok valakiről, hogy rossz szakember, pénzéhes és kapzsi, akkor az a minimum, hogy megindokoljátok, ezt miért gondoljátok róla.

Én nála (vagyis Lázár Gábornál) szültem, hozzá jártam terhesgondozásra és alapvetően jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Az tény, hogy nagyon drága. (Bár szerintem nem ő az egyetlen a világon, aki ha megteheti, hogy egy 21 perces rendelésért elkér 15 ezret, akkor meg is teszi. Szóval ilyen szempontból biztos nem egy Teréz Anya, de kíváncsi vagyok, az őt pénzéhesnek nevezők közül ki az, aki nem használna ki egy ilyen helyzetet.) Azt is elismerem, hogy magánrendelésén van egy „nyomulós stílusa”, meg néha vannak hülye poénjai.

Én nagyon régen voltam nála ultrahangon, PCO gyanúval. Akkor nem a magánrendelésén, hanem az István Kórházban és nagyon normálisan viselkedett. (Bevallom, akkor szimpatikusabb is volt, mint később a magánrendelésen, ahol tényleg felvesz egy olyan stílust, amit akár nyomulósnak is lehet nevezni.)

Szülés közben is nagyon jó fej volt, nekem nagyon bejött a viselkedése meg a hozzáállása, az hogy lazán vette az egészet, sokat segített, hogy ő volt az orvosom. Szülés után voltak komplikációim (amennyire ki tudtam venni, nem az ő hibájából), műteni is kellett. Úgy érezem, hogy akkor nagyon odafigyelt rám és fontos volt neki, hogy minél előbb rendbejöjjek. Volt úgy hogy csak azért bejött a kórházba, hogy megnézze, hogy gyógyul a sebem. (Ez azért is nagyon jó volt, mert az összes ügyeletes orvos nagyon nagy ívben lesz@rt.) persze biztos az is benne volt a viselkedésben, hogy bántotta az egóját, hogy egy ő áltata levezetett szülés után adódtak komplikációk, és ez is benne volt abban, hogy ennyire odafigyelt rám. De ezek mellett tényleg éreztem benne hivatástudatot meg azt a szándékot, hogy segítsen nekem – és mindezt úgy, hogy finoman szólva is nem tőlünk kapta élete legvastagabb borítékját a szülés után.

Szóval nem mondom, hogy egy szent ember és mindenkinek hozzá kellene menni, de én úgy érzem, hogy jól jártam azzal, hogy ő volt az orvosom a terhességem alatt.

Még annyi, hogy a kórházban az egyik szobatársnőmet ő operálta ügyeletes orvosként (szóval nem borítékért) és ő is azt mondta, hogy nagyon kedves volt vele, meg úgy érezte, hogy nagyon odafigyel

2010. febr. 4. 15:11
 7/28 anonim válasza:
Kedves "Előző"! Egyetértek az összefoglalóddal! De én utána jártam a szülési komplikációmnak és kiderült, hogy DrLG kicsit túl laza volt.Azóta nem ismert meg. Igaz nem kapta meg a borítékot.Több éve volt az orvosom!Ja és Lázár doktor az asszisztensnőjén keresztül mindenkitől beszedi a lóvét- tényleg nem egy szívbajos pénzügyekben.
2010. febr. 7. 20:11
 8/28 anonim válasza:
Valóban nem vagyok szakember orvosi téren, tehát még az is lehet, hogy miatta (mármint. L. G.) miatt voltak komplikációim (bár úgy tűnik nem ez volt a helyzet). A lényeg az, hogy nagyon lelkiismeretesen „hozta helyre” a dolgokat, nagyon odafigyelt rám stb. Pedig igencsak vékonyka borítékot kapott tőlünk szülés után. Meg velem volt olyan, hogy magánrendelésén nem kért tőlem pénzt. Szóval nem tűnt fel, hogy pénzéhes lenne. Bár lehet, hogy valamiért szimpatikus voltam neki, esetleg mással máshogy viselkedik. Nem mondom, hogy esetleg mások nem nevezhetik teljes joggal pénzéhesnek, csak akkor indokolják meg miért gondolják így.
2010. febr. 8. 14:53
 9/28 anonim válasza:
Sziasztok! Ha Te vagy akinél "nyomulós" volt akkor O.K. Figyelmeztetlek, hogy utánad levő jól leírta miért tartja pénzéhesnek. Mellesleg szerintem nem a pénzéhség a legnagyobb baj DrLázárral, hanem a lazasága és hangulat változásai.Egyébként tényleg csak bejár az István kórházba?
2010. febr. 11. 14:36
 10/28 anonim válasza:

Ezt mire értetted: „Ha Te vagy akinél "nyomulós" volt akkor O.K.” Sajnos néha kicsit nehéz a felfogásom. :-) (Vagy inkább: :-( )

Az nekem is feltűnt, hogy valószínűleg hangulatember, de nekem sikerült a jó hangulatait kifogni, de biztos nem mindenki volt ilyen szerencsés. A lazaságához annyit tudnék hozzátenni, hogy engem elengedett 16 hetes terhesen nagyzsákos túrára az Alpokba, illetve hagyta, hogy még a hetedik hónapba is eljárjak futni. (Egyikből sem lett baj.) El tudom képzelni, hogy egyesek szemében ezek miatt felelőtlen, hanyag orvos (én meg felelőtlen anya), de nekem meg pont ilyen orvosra volt szükségem, aki nem paráztat folyamatosan.

Az utolsó kérdésre annyit tudok mondani, hogy amikor szültem ő volt az ügyeletes orvos. Egyszer, amikor a párom bement papírokért az Istvánba, akkor is ügyeletes volt, illetve amikor mentem vissza kontrollra akkor várni kellett rá, mert ő csinálta a vizitet. Szóval úgy tűnik nem csak bekukkant néha oda.

Kérdésem akkor nekem is van. (Pusztán kíváncsiság.) Az miért van, hogy az összes kínai és vietnámi, akinek nőgyógyászra van szüksége, eltalál Lázár Gáborhoz

2010. febr. 12. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!