Mi az a TB? Honnan tudjam hogy van-e olyanom? És ha nincs mit tegyek hogy legyen?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 15:17
1/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Dolgozol? Tanulsz?
2/7 A kérdező kommentje:
24 vagyok, munkanélküli.
2009. ápr. 1. 15:45
3/7 anonim válasza:
tarsadalom biztositas, te. Ugy latom, meg soha nem voltal beteg, mert enelkul csak sok penzert fognak meggyogyitani. Ha nem jarsz iskolaba vagy nem dolgozol, akkor nincs neked es ha beteg leszel, sokba fog kerulni. Jarj iskolaba vagy dolgozni es ugy tudsz csinaltatni.akkor mibol elsz, ha nem dolgozol?
4/7 anonim válasza:
Menj be az illetékes Apeh-ba és vedd igénybe, talán 4500 ft/hó, be tudod magad után fizetni. Enélkül nem kapsz "ingyen" egészségügyi ellátást, illetve támogatást gyógyszerekre.
5/7 A kérdező kommentje:
Anyummal élek, ő intéz mindent, ezért nem tudom... de most a fogaimat kéne megcsináltatnom ahhoz hogy felvegyenek egy munkahelyre, csak épp nincs pénzem rá, ezért kéne a TB, úgy tényleg ingyenes ez is? Akkor csak 4500 ft-ot fizessek be és kapok?
2009. ápr. 1. 21:10
6/7 anonim válasza:
na persze a fogászat is egy lehúzós dolog, tehát nem biztos hogy a tb mentesít a költségek alól, utána kéne járni!
7/7 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem az a szitum van hogy le járt a TB kártyám szóltak az orvosnál,és most be kell majd minden hónapban fizetnem 4800ft-ot.regisztrált álláskereső vagyok de pénzt nem kapok.nem is ez a zavaros,hanem az hogy visszamenőleg be kell fizetnem az elmaradt TB díjaimat?kb 15 hónap!kb 80000ft!felszólitást még nem kaptam!de azt mondták az APEH-nál mindenképpen be kell fizetnem mert ellenőrizhetnek!Segitsen aki tud!fontoss lenne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!