Mások ezt hogy kezelték le?
Szóval 2 hete volt vesebiopsiám, múlt hét elején jöttem ki a kórházból múlt héten még csak így itthon pihengetem. Kedden kimentem egy barátommal sétálni, a megbeszélt hely 2.5 kmre van a lakásomtol addig bicikliztem. Nem tudom pontosan hány kilométert sétáltunk de sokat.
Ma is kimentünk volna hogy beülünk valahova, de kb. fél úton jártam mikor így hirtelen benyilalt a helye ahol a tűt szúrta az orvos felette a izmaim meg meghúzódtak. Ennek kb. félórája de még mindig fáj.

Meglehetősen "érdekes" módon tetted föl a kérdést (valószínű azért nem kaptál rá eddig választ sem), mert "lekezelni" pl. egy sebet szokás :))
Azt írod kimentél sétálni, aztán meg, hogy 2,5 km-ert bicikliztél (jól értettem?). Ha ez valóban így történt, ne csodálkozz, hogy bő 1 héttel a vesebiopszia után és egy kiadós "biciklizés" után fáj a tűszúrás helye és meghúzódott az izom! Nyilvánvalóan megvolt az oka a biopsziának is, tehát valami van....sajnos :(. Gondolom elmondták a kórházban, hogy pihenésre van szükséged jó ideig (ha mégsem, akkor én most mondanám) egy ilyen beavatkozás után, és egyébként sem végeznek ilyen vizsgálatot "csak úgy" "szűrés" céljából :(
Szóval a rövid séta az ok, de hogy "biciklitúrára" menj....az még enyhén szólva korai volt - talán ez lehetett az oka a panaszodnak (?)
Mindenesetre ha nem múltak el azóta ezek a tünetek, keresd föl a kezelőorvosodat mielőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!