Hogyan tudnám kideríteni, hogy melyik korházban kezelték a papámat?
Figyelt kérdés
A tajszámát tudom.2010. jún. 24. 11:22
1/4 anonim válasza:
ha van rá lehetőséged nézd meg a zárojelentését.vagy menj el a háziorvosához.Vagy a legbiztosabb menj el a TB-HEZ vigyél magaddal személyazonságot igazoló okmámyokat és persze olyan papirkat is amivel igazolni tudod hogy a papád az tényleg a te papád.A legjobb lenne ha elvinnád azon szülői családtagod magaddal akinbek a papád értelem szerüen az édesapja.Szerintem nagyjóból ennyi.Esetleh hivd fel az összes olyan korházat ami szóbajöhet a kezelélsét illetően.
2/4 A kérdező kommentje:
Egy orvosi leletből tudom a tajszámát.A körzetiorvos nem ad ki semmilyen információt.Azt mondta még a papámnak se mondhatja meg mi a baja.Más iratához nem férhetek hozzá.Igazából a korházi zárójelentés kellene,ha tudnám melyik korház.
2010. jún. 24. 11:46
3/4 anonim válasza:
A betegnek joga van tudni mi a baja, ergo kamuzott az orvos.
a betegnek joga van m gkapnia a saját papírjait, amin rajta van a kórház neve cime stb, vagy ír neked egy meghatalmZÁST AMIVEL ÁTVEHETED, DE EZT SEM ÉRTEM, MERT KÓRHÁZI KEZELÉS UTÁN EGYBŐL A BETEG KEZÉBE ADJÁK a zárójelentést.
Itt valami nem stimmel.
Kórházi dolgozó
(bocs a nagybetűkért)
4/4 A kérdező kommentje:
Agylágyulása van a papámnak és kihasználták,de én nem mehetek be a házba csak úgy,hogy bizonyítékokat keressek.A papám pedig azt se tudja mi van.
2010. jún. 24. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!