Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Két éves kislányomról most...

Két éves kislányomról most derült ki, hogy laktóz intoleranciája van. Jár nekem emelt szintü családi pótlék?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, jár. Én is laktóz-érzékeny vagyok, amíg be nem töltöttem a 18-at, járt a betegségre kiemelt családi pótlék. Rendszeresen kell járni kontrollra (félévente), és le kell adni az igazolólapot. Jobbulást a kislányodnak, ilyen fiatalon még van rá esély, hogy elnövi. Ha mégse, tankönyvtámogatás és étkezési támogatás is jár miatta, mivel tartós betegségnek számít.
2009. márc. 18. 00:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2009. márc. 18. 12:32
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Amikor Én voltam laktóz érzékeny, nekünk erről egy szót sem szóltak. Kedvesek, mondhatom...
2009. nov. 28. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem sem immár 6. éve hogy az vagyok, 16 évesen mutatták ki elöször. És ugye jogos lett volna a tartósan beteg papír kiállítása mivel azóta sincs változás, a hiedelmekkel ellentétben nem nöttem ki stb., a laktózmentes étrend meg marha drága, a tej csak amit iszom literje közel 500 ft, sok gyógyszert nem szedhetek a laktóz segédanyagok miatt... Havi lebontásban ez egy vagyon! Vannak napok mikor egyáltalán nem is eszem semmit annyira nem tudjuk fizetni! Szóval elmehetnek melegebb éghajlatra, hogy nekem erröl nem szóltak!

22/L

2010. márc. 24. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!