Tanulnál/dolgoznál ápolóként?
egyértelműen nem
nem birnám lelkilega beteg embereket,fizikailag pedig a vért,a sebeket
24/N
igen. orvosira járok, megvágtak, elmentem dolgozni.
miért?
szerintem nincs olyan ápoló aki 8 osztályt végzett, minimum szakközép kell hozzá,nem ?
Szerintem meg az egyik legnemesebb faladat a világon elesett emberek támasza lenni.
Azt hogy mekkora szükség van rájuk és hogy milyen értékes a munkájuk csak akkor tudja meg az ember amikor az ő seggét törlik ki, neki viszik a hány tálat, húzzák át az ágyát, mert saját maga nem képes rá.
És egyenesen felháborító hogy 20 éves munkaviszony után 80 000 forintot keresnek.
Nem vagyok ápolónő, beteg voltam sokszor.
sajnos az orvosok (TISZTELET A KIVÉTELNEK) a diplomájukkal együtt átveszik a felsőbbrendűségi komplexusukat is.
Az ilyenek mindenkit lenéznek nemcsak a nővéreket.
De hangsúlyozom hogy nem minden orvos ilyen.Ismerek nagyon kedves,lelkiismeretes orvost is, de ezek már inkább a fiatal korosztály.
10.35ös vagyok.
én ugyan segédápoló titulusban vagyok, ugyanis nincs végzettségem, de mivel orvosira járok sokmindent megtanultam a nővérektől. magam is azt tapasztalom, hogy a saját évfolyamtársaim néznek le, pedig ezt a bukást egy szerencsétlen helyzetnek köszönhetem.
mikor jönnek a 4.éves orvostanhallgatók gyakorlatra, mondjuk 20an, talán 2 ha köszön a nővéreknek, mikor a nővérpulthoz érnek.
nem akarok ápoló maradni, de szeretem a munkám és sokmindent tanultam belőle. nálunk tényleg foglalkoznak a beteggel és sokszor úgy mennek el, hogy kapok ölelést és megköszönik a kedvességet. a hallgatók meg jönnek, azt sem tudják hogy szóljanak a beteghez, egymást löködik, hogy ki menjen oda, de engem lenéznek.
sajnos sok orvos is van ilyen, hálistennek nem mindenki. és valóban 80-100 körül keresnek(én 80at), ami, hát nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!