Mit csináljak ha másfél órája vérzik az orrom?
Figyelt kérdés
Orrot fújtam reggel azóta nem áll el.. nem nagyon vérzik de azért nyugtalanít2011. máj. 26. 10:50
1/5 anonim válasza:
szerintem menny el a korházba ott elsütik...erre szerintem már nincs más megoldás :/
2/5 anonim válasza:
ne nyomkodd papírzs-vel- az ingerli
hidegvizes borogatással a tarkódon feküdj vízszintesen
nem baj, ha a torkodra csorog, attól semmi bajod
nyugi
3/5 anonim válasza:
Ha hátra fekszel akkor lecsurog, bele a gyomrodba és még hányhatsz is.
Ülj le és zsepivel szorísd össze az orrcipmákat és tegyél rá jeget/mirelit borsót stb.
Aztán ha nem múlik akkor orvos.
Nekem kiégették, de néha sok sok orrfújástól elpattan egy ér :D
4/5 anonim válasza:
Fújd ki az orrod rendesen, dugjál bele tampont, és hideg borogatás a tarkón. Amikor barátomnak 3 órán keresztül vérzett az orra, kihívták a mentőt és azt csinálták.
5/5 anonim válasza:
hát ne nagyon hajol előre, inkább hátra vizesborogaás tarkón és ha már nem vérzik annyira menj el orvoshoz, elég sz ar érzéés egyépként az "elsütés", legalábbis nekem fájt:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!