Segítség, leégtem nagyon?
Nagyon fáj mindenhol,mit csináljak még? fújjuk meg kenjük mindennel,de még mindig nagyon fáj és húzódik,és szerdán lesz tesim,és nem tudom,hogy fogok így tesizni,mikor gyógyul meg kb?
amiben tudtok segítsetek,vagy írjátok le,kérlek
Tejföl nem ajánlott, mert utána lehetetlen lemosni, és nem is sokáig hideg. Ha rászárad, akkor meg ledözsölni nem lesz kellemes az égett bőrről.
Hideg víz a legjobb rá. Folyó víz esetleg, vagy jeges borogatás.
Ha jól emlékszem tesómnál pont Panthenol volt, de láttam már több félét is. Ha bemész a gyógyszertárba, és elmondod hogy neked égési sérülésre adjanak valamilyen sprayt tuti, hogy a kezedbe nyomnak párat! :)
Lehet kapni különböző napozás utáni krémeket is. Ezek víz alapúak, illetve kicsit hűtenek, de nem kifejezetten napégésre valók, így lehet hogy csak adsz egy pofont a sz*rnak. Már bocsi a kifejezésért. Amíg nagyon fáj, addig ezt a spray-t javasolnám, vagy a hideg vizet ahogy a többiek is... amikor már kevésbé húzódik, mehet a krém, hátha az megakadályozza a hámlást. Legközelebb jobban vigyázz, az ilyen mértékű leégés nem játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!