Azthiszem tetves vagyok, mit tegyek?
Múlthét hétfőn veszettül viszketett a fejem,nem tudtam mire vélni így nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.Másnap is éreztem fésülködés közben ahogy hozzáért a fésű a fejbőrömhöz.Csütörtökön vettem észre hogy a fésű egyik fokán ott mozog valami.Mivel még nem volt dolgom tetűvel nem voltam benne biztos,így hát utána néztem neten,eléggé passzolt a leírás.Nittyfor-ral próbálkoztam,úgy tünt,hogy használ,a nagyon intenzív viszketés megszűnt,bár még mindig minimális szinten érzem (amire valószínűleg nem is figyelnék ha nem tudnék a lehetséges tetűfertőzésről)
azóta mégegyszer próbálkoztam mégis ritkán találok jóval kisebb egyedeket mint első alkalommal.Nittyfor-nál azt írják,hogy hajmosás után szárazra törölt hajra kell bedörzsölni,csak hogy nekem kb 10 centis a hajam szóval egy megtörléstől nem lesz száraz,elég nedves hajra dörzsöltem.Teljesen száraz hajra kell?
A másik meg az,hogy lassan úgy döntöttem,hogy felkeresek egy orvost is,nehogy "félrediagnosztizáljam" magam és nem is vagyok tetves.A moszkva (széll kálmán) tér környékén lakom.Kit keressek föl?Sima rendelőt ami a közelben van vagy valami sepciálisabbat?Kérem csak az válaszoljon aki ért a témához.Előre is köszönöm
hogyan tudnám kiszedegetni?minden nap többször hajatmosni a tetűírtóval?nem hangzik jól
egyébként a tetűírtónak nem kéne a serkéket is megölnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!