Nemsokára hasplasztikai műtétem lesz. Félek az altatástól. Mit tudtok róla? Hogy képzeljem el az egészet?
Az altatás hogy lesz? elalszol. kb 5 másodperc alatt.
Nem kell tőlefélni. Ma már az altatás a legkisebb rizikó
Ne parázz tőle, nem lesz gond! Engem 5x altattak már.
Hogy milyen lesz?
Nekem úgy volt, hogy műtét előtti este kaptam altatót, hogy tudjak pihenni. Reggel a műtét előtt 20 perccel jött a nővérke, adott nyugtatót tablettába, és a fenekembe is kaptam szurit. Ezektől kellemesen elbágyadtam.
A műtőben a kézfejembe bekötötték a branült, és oda kaptam altatót egy fecskendővel, és pár másodperc múlva már aludtam is.
Egy másik műtétnél szintén kaptam este altatót, de a műtét előtt semmit, a műtő „előszobájába” a szokásos branül bekötés, és infúziót kaptam. A műtőben pedig az arcomra rakták a maszkot, amiből az altatógáz jön, és akkor is pár másodperc múlva aludtam.
Az altatás utáni rosszullét szerencsére nálam egyszer sem jelentkezett!
Sztem sokat számít, hogy hogy állsz a dolgokhoz. Bennem egyáltalán nem volt semmiféle, még a legkisebb félelem sem. Sem az altatással kapcsolatban, sem a műtéttel.
Ne parázz! Mielőbbi, gyors felépülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!