Mit tegyek ha már egy ideje alig volt székletem?
tegnap hashajtó tea hatására volt egy kevés de azt nem nevezném normálisnak.2 hete tart a probléma, és most már kezdek nagyon rosszul lenni,folyamatosan csikar a hasam és teltségérzetem van
köszönöm a normális válaszokat :)
Ami hashajtó hatású: szilva, kamilla, rostkeksz, kefir...
Hatásos a beöntés(tudom, hogy undi), vagy a glicerines kúp, van egy hashajtó lekvár is, ami hatásos. A torna is jó(térd hajlítás)
Igen, a kevés kaja az oka, de nem lehet legyinteni rá, mert egyértelműen jelzi a szevezeted, hogy NEM JÓ, amit csinálsz. Ráadásul ha nem jön ki, attól komolyan beteg lehetsz.
A hashajtó teára ne szokj rá, mert utána nélküle nem fog menni. A helyedben elmennék dokihoz, követném az utasításait és normálisan ennék.
Ha nem eszel rendesen lehet h olyan ekveset eszel h majdnem mindent elraktároza szervezeted.Bár szerintm,e nem normális a kevés széklet egy jó diáta mellett,hosszutávon.
Nem nyugtatunk meg mivel nagyon sok komoly baj is lehet ebböl.Nekem mondta a dokim egyszer(mivel hasmasos vagyok)hogy százszorta jobb egy hasmasos széklet mint a szorulásos beteg mert az sokkal veszélyesebb.Naszóval ajánlom hogy kicsit nézd át az étkezésed hogy biztos jól táplálkozol e és igyál sokat,meg nem ártana egy kis aktimel vagy probiotikum amihelyrehozza a bélrendszered.
Reggeli joghurt helyet egyél vmi gyümölcsöt !vagy mivel amúgy is diétázol ( nem tudom , hogy milyen diéta ) , de tarts egy nap gyümölcsnapot ha még aznap se megy a normális wc-zés lehet, hogy valamilyen komolyabb probléma áll a dolgok mögött és menj el orvoshoz.
Ha nem kávézol gyakran , akkor igyál meg esetleg egyet , hátha az segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!