SOS! Kihez menjek? Véres a székletem már egy ideje, de csak kívülről vannak rajta ilyen nyákos-véres "dolgok". Jártam háziorvosnál is, aki beutalt proktológiára.
Ott megvizsgálták az aranyerem,ami szülés után előjött.A doki azt mondta,hogy belső aranyerem van,de nem az vérzik,az ép.Vissza a háziorvoshoz,aki persze azt mondta,hogy az aranyértől van.Írt kenőcsöt,és elküldött.
Namost nekem volt már aranyeres vérzésem,amit tudtam is,hogy az,és az teljesen más jellegű,friss pirosas volt.
A mostani sötétebb,amolyan bordós.
Normális ez,hogy egy vérvizsgálatra sem küld el a doki?
Két pici babám van,biztosra akarok menni.
Szia!
Nagyon nehezet kérdeztél. Ez lehet végbélrepedéstől is, de azt a proktológus észrevette volna.
A fiaimnak volt véres-nyákos székletük tavaly, akkor a gyerekorvos tenyésztésre küldte a székletüket. Campylobakter fertőzésük volt. Ennek tünete a véres-nyákos széklet.
Egy hasi uh esetleg jól jönne, mert ha alvadt vér van a székletben, azt mondják az feljebb vérzik, nem a végbélben.
Drukkolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!