Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit keres egy ügynök rendelési...

Mit keres egy ügynök rendelési időben a háziorvosnál?

Figyelt kérdés
Zsúfolt háziorvosi rendelő, tele beteggel. Egy gyógyszerügynök megérkezik, soron kívül bemegy, kb 1 órát is ott maradhat, a rendelés közben áll. Roppant mód szeretném tudni, hogy mi az ami olyan rohadtul fontos és sürgős? Eddig úgy tudtam, azok az ügynökök a patikákba járnak, nem orvoshoz.
2010. aug. 30. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak orvoslátogató ügynökök, és igen, rendelésidőben mennek, hogy vinné el őket a ....... :(
2010. aug. 30. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Pontosan, vannak orvoslátogató ügynökök. Tudom, hogy rossz, de nekik ez a munkájuk, nekik is akkor van a munkaidejük, tehát akkor tudják elintézni. Nekik is van főnökük, aki megmondja, hogy mikor hova kell menni!
2010. aug. 30. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Orvoslátogató is van, nem csak patikákba mennek. Igaz, nem ilyen, hanem valami műszaki szerelési ügyben kereste fel a háziorvosom rendelőjét egy szakember, rendelési idő elején, miután kijött és én bementem, a doktornő szidta, mint a bokrot, hogy oké, hogy meg kellett csinálni azt a szerelést, de jobb lett volna, ha rendelésen kívül vagy a rendelési idő végén megy.
2010. aug. 30. 16:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem. Ilyenkor mit csinálnak? Mi a látogatás célja? Egyfajta ellenőrzés? Vagy kötetlen beszélgetés?
2010. aug. 30. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Se nem ellenőrzés se nem kötetlen beszélgetés. Az orvoslátogató megbízással megy ugyanúgy, ahogy gyógyszertárba.
2010. aug. 30. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy az orvoslátogató/gyögyszerügynök csak rendelési időn kívül keresheti az orvost. A rendelést nem zavarhatja.
2010. szept. 3. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:
az orvoslátogató gyógyszer gyáraknak dolgozik,viszi a gyógyszereiket ajánlani a háziorvosnak,hogy azokat írja fel,így segíti az adott gyógyszercég termékeinek eladását.Szerintem ő sem hobbiból ment rendelési időben,lehet,hogy olyan az orvos,hogy máskor"nem ér rá",az orvoslátogatónak meg munkája,hogy fel kell keresni az illetőt.
2010. szept. 8. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!