Januárban volt egy autóbalesetem, azóta sokszor fáj a derekam. Van összefüggés? Hova forduljak? 20/L
Figyelt kérdés
Az autóbalesetben igazából nem lett semmi bajom, de eléggé durva volt, a kocsi felborult és totálkáros. 2 napot voltam kórházban megfigyelésen, akkor is fájt egy kicsit a fenekemnél és a derekamnál,de csináltak röntgent amin semmi se látszott. Mostanában szinte minden mozdulattól fáj a derekam, ami 20évesen szerintem nem normális. Az autóbaleset utóhatása lehet? Milyen orvoshoz lehet ezzel fordulni?? Mennyire lehet ez súlyos a későbbiekben?2011. márc. 27. 15:17
1/2 anonim válasza:
reumatológushoz és ortopéd orvoshoz menj
2/2 anonim válasza:
ha szerintük nincs baj, akkor neurológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!