SOS! Köhögéskor véreset köhögök fel mitől van ez? 21/F
Ha megnyugtat, menj el az ügyeletre, legalább tudsz aludni utána. Holnap meg ugyis menned kell a normál orvoshoz is.
De ne idegeskedj már, az is produkálhat még plusz köhögést, ha bestresszeled magad. Köhögni meg kell, ha ugyérzed. Ugysem tudod visszatartani.
NYUGI
Figyelj, ha felhívod az ügyeletet, szerintem az sem gáz. Legalább mondanak valamit.
De nem lesz semmi baj. :)
Remélhetőleg sikerült megnyugodnod.
Az ügyeletet meg bármikor, akár most is felhivhatod.
Nálam is volt olyan, hogy nem tudtam mit csináljak, hivtam őket, tanácsot adtak.
Sok sikert holnapra!
Jó rendben.
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Igen, ez érthető. Ez egy jó makacs vírus! Van, aki december óta benne van, nehéz kikevergőzni belőle, könnyű visszaesni. Sokan még kórházba is kerültek.
De rendbe fogsz jönni! :)
21:07
Most olvasom: vérvétel, vizelet, röntgen, szuri? :( Nekem és sok sorstársamnak itt vidéken hasonló panaszaink vannak/voltak. Nekünk egy pillanatra benéztek a torkunkba, meghallgatták a hátunkat, kiírtak pár gyógyszert és mehettünk Isten hírével. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!