Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » SOS! Köhögéskor véreset...

SOS! Köhögéskor véreset köhögök fel mitől van ez? 21/F

Figyelt kérdés
Most elkezdtem köhögi és véres :( Már nem fáj a torkom de beteg voltam :(
2011. febr. 13. 20:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha megnyugtat, menj el az ügyeletre, legalább tudsz aludni utána. Holnap meg ugyis menned kell a normál orvoshoz is.

De ne idegeskedj már, az is produkálhat még plusz köhögést, ha bestresszeled magad. Köhögni meg kell, ha ugyérzed. Ugysem tudod visszatartani.

NYUGI

2011. febr. 13. 20:49
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha felhívod az ügyeletet, szerintem az sem gáz. Legalább mondanak valamit.

De nem lesz semmi baj. :)

2011. febr. 13. 20:50
 23/32 A kérdező kommentje:
Most éppen pont köhögtem és már nem véres. Minden esetre azért készenlétbe helyezem az ügyelet telefonszámát biztos ami biztos.
2011. febr. 13. 20:55
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Remélhetőleg sikerült megnyugodnod.

Az ügyeletet meg bármikor, akár most is felhivhatod.

Nálam is volt olyan, hogy nem tudtam mit csináljak, hivtam őket, tanácsot adtak.

Sok sikert holnapra!

2011. febr. 13. 20:58
 25/32 A kérdező kommentje:

Jó rendben.

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!

2011. febr. 13. 20:59
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, de tényleg nyugodj meg! Van akivel szinte minden komolyabb megfázásnál megesik ez. Én csak tudom.... :)
2011. febr. 13. 21:00
 27/32 A kérdező kommentje:
2 hete megfáztam. Beteg voltam és lázas kb 1 napig de továbbra is megmaradt a köhögés meg a torokfájás de azok is múltak aztán multhét vasárnap kezdtem belázasodni megint. Másnap 39.7 fokos volt a lázam mentem is orvoshoz adott a seggembe valami injekciót, meg elküldött vérvétel/vizelet ásnap röntgenre is. Tüdőmbe nem találtak semmit. Torkom már nem fáj csak annyi hogy köhögtem de azt is ritkábban egyre ritkábban. Most meg köhögtem és véres. ÉN EZÉRT ijjedtem meg nagyon hogy javuló tendenciát mutatok és nem fáj a torkom de mégis véres. (most megint nem véres) Szóval ennyi. Holnap meg megyek dokihoz mindenképp.
2011. febr. 13. 21:07
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez érthető. Ez egy jó makacs vírus! Van, aki december óta benne van, nehéz kikevergőzni belőle, könnyű visszaesni. Sokan még kórházba is kerültek.

De rendbe fogsz jönni! :)

2011. febr. 13. 21:28
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, dokihoz mindenképp kell menni.
2011. febr. 13. 21:29
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

21:07

Most olvasom: vérvétel, vizelet, röntgen, szuri? :( Nekem és sok sorstársamnak itt vidéken hasonló panaszaink vannak/voltak. Nekünk egy pillanatra benéztek a torkunkba, meghallgatták a hátunkat, kiírtak pár gyógyszert és mehettünk Isten hírével. :D

2011. febr. 13. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!