Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » SOS! Köhögéskor véreset...

SOS! Köhögéskor véreset köhögök fel mitől van ez? 21/F

Figyelt kérdés
Most elkezdtem köhögi és véres :( Már nem fáj a torkom de beteg voltam :(
2011. febr. 13. 20:21
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
csak véres váladékot nem konkrétan vért...... de eléggé ijjesztő ez nekem :( mi az a tüdőembólia ? :( mi a tünete fáj valami ? :((
2011. febr. 13. 20:35
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Tüdő embólia:

A beteg heves mellkasi fájdalmat érez, fulladni kezd és vért köp. Nagyon egyszerű lenne a mikroembólia felismerése, ha minden esetben így történne. A három említett panasz közül azonban igen sokszor csak egy vagy kettő észlelhető. Ezenkívül ezek sorrendje is változó lehet, hogy a beteg köhögni kezd, vért köp, a fulladás és a mellkasi fájdalom pedig csak néhány nap múlva jelentkezik. Igen gyakori, hogy pár nap után az emutett tünetek egyike mellé láz csatlakozik.

AZÉRT NEM KELL MÁRIS A LEGROSSZABRA GONDOLNI!!

2011. febr. 13. 20:39
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
tél közepén én is nagyon megvoltam fázva, és akkor 2x én is kicsit véres váladékot köhögtem fel, de szerencsére nem lett semmi bajom
2011. febr. 13. 20:41
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Holnap ugyis elmész orvoshoz.

Csak idegesebb leszel, ha sok hülyeséget összeolvasol. Bocs.

Megvizsgálnak, lehet, hgoy röntgen, CT.

Ha nem küldenek semmilyen komolyabb vizsgálatra, ne hagy annyiban.

Nem vagyunk orvosok, vizsgálat nélkül ugysem tudsz meg semmit, csak frászt kapsz.

Egy nagy alvás, és holnap kiderül.

Ha nagy baj lenne, azt éreznéd, lennének más tüneteid is.

2011. febr. 13. 20:42
 15/32 A kérdező kommentje:
de ugye nem fulladok meg vérbe vagy valami jujj nagyon annyira félek h kezdek megygógyulni meg minden és most ezt jön közbe.....
2011. febr. 13. 20:42
 16/32 A kérdező kommentje:
Köszi hogy próbáltok meggnyugtatni de annyira félek.Félek köhögni nehogy megint véres legyen vagy valami. Mert eddig arra "kentem" hogy fáj a torkom. De most egyáltalán nem fáj a torkom szóval ez nem attól lehet :(
2011. febr. 13. 20:44
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy fulladsz meg.
2011. febr. 13. 20:44
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

20:33 vagyok. Neeee rögtön ezt a tüdőembóliát, könyörgöm! :D A sok köhögéstől van, hogy kicsit véres váladékot produkál az ember.

Ha semmi más tünet nincs, akkor valószínűleg tényleg semmi komoly!

De mindenképpen el kell menni orvoshoz, biztos, ami biztos.

2011. febr. 13. 20:45
 19/32 A kérdező kommentje:
már azon gondolkoztam hogy hívok ügyeletet vagy valami de huhhh :(
2011. febr. 13. 20:46
 20/32 A kérdező kommentje:
Csak ismételni tudom magam: eddig is volt ilyen de nem féltem ennyire mert fájt a torkom és gondoltam ez abból következik. De most nm fáj és mégis olyan és félek köhögni annyira ijjesztő nem merek aludni ááá kikészülök :(
2011. febr. 13. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!