SOS! Köhögéskor véreset köhögök fel mitől van ez? 21/F
Figyelt kérdés
Most elkezdtem köhögi és véres :( Már nem fáj a torkom de beteg voltam :(2011. febr. 13. 20:21
1/32 anonim válasza:
Az is lehet hogy tüdőgyulladás. Mindenféleképp menj el orvoshoz mert ez nem játék!!
2/32 A kérdező kommentje:
már voltam és nem találtak semmit :(
2011. febr. 13. 20:25
3/32 A kérdező kommentje:
lázam volt 1 hete 2 napig elmúlt köhögtem torkom is fájt
mára már szinte tökjól éreztem magam.
Lehet még ma este valami komolyabb bajom félek köhögni :(:( HOLNAP MEGYEK ORVOSHOZ !!!
2011. febr. 13. 20:26
4/32 anonim válasza:
Pff.Csak úgy a semmitől biztos nem köhögsz fel véreset.Valami csak van a dologban.
5/32 A kérdező kommentje:
Írjatok még választ könyörgöm mi leehet a baj ?? :( ngyon megijedtem most :(
2011. febr. 13. 20:29
6/32 anonim válasza:
tüdőembólia,TBC,stb.. de a googleba jobban utána tudsz nézni te jobban tudod a tüneteket
7/32 anonim válasza:
Mennyire véres? Csak vért köhögsz, vagy véres váladékot?
A legvalószínűbb, hogy amikor meg voltál fázva, sokat köhögtél és ettől megpattant egy ér. Nagyon ne ijedj meg, egy ismerősömnek is szokott ilyen lenni.
Mindenképpen!!! menj el dokihoz, hogy kizárja a súlyosabb betegséget.
De tényleg ne parázz be nagyon! Kevés az esélye, hogy komolyabb gond legyen.
8/32 anonim válasza:
Ne itt keresd a válaszokat, majd reggel megmondja a doki, ha van valami, vagy elküld további vizsgálatokra (értem ez alatt kórházat, labort, biztosat csak ők mondhatnak)
10/32 anonim válasza:
ÚrIsten...Tüdőőőembólia??? Go ügyelet, azonnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!