Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi bajom lehet? (emésztés)

Mi bajom lehet? (emésztés)

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem, de mindig ez van sajnos. Egyszerűen nem járok minden nap wc-re. Minden nap minimum másfél órát mozgok, minden reggel eszek olyan Nestlé fitnesses müzlit, akkor eszek rendesen bőven, salátát, iszok tejet, mostanság már nem is rakok cukrot a teába, max 2 kanál de édesítővel szoktam, meg télleg ami a jó emésztéshez kell minden megvan. :S Mégis valami nem jó. :S Múltkor küldött keresztanyum amerikából ilyen emésztést elősegítő teát, abból megittam minden este 1-et sajnos csak 5 volt, akkor jó volt minden nap sikerült elmennem wcre, vmikor kétszer is és akkor még nem is ettem a müzlit. Most meg semmi, mert kedden elfogyott a tea és azóta semmi.... :S Ez mitől van??? De mindig így volt velem hogy nem sikerült minden nap, pedig télleg mozgok én rendesen meg minden. :/ :S Emiatt is van sajnos rajtam felesleg és nagyon idegesít. :S Mert am 163 cm 57 kg vagyok... :/ Szeretnék kicsit lefaragni, nem tudtok vmi jó tippet?? :)

Köszi előre is! :)

2011. febr. 11. 19:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy szorongó típus? Amúgy állítólag a reggel, éhgyomorra elfogyasztott 1 pohár langyos/meleg víz megteszi hatását. Van, aki a kávéra esküszik, szintén éhgyomorra.
2011. febr. 11. 19:40
 2/12 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy az anyagcseréd lassabb az átlagnál. Minden másnap ha mész, az még normális.

Amúgy fogyassz a salátával egy-két kanál olívaolajat - amellett, hogy nagyon egészséges, még a székrekedés ellen is jó.

És igen, a stressz, meg szorongás is okozhat szorulást.

2011. febr. 11. 19:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Majdnem biztosra veszem h van magyarba is emésztés segitő teakeverék.Dm-ben tuti,de patikában is.Amúgy a 2 naponta teljesen jo.Amúgy nem sok a 163 centihez ez a kilo,szerintem jo formád lehet.Szóval ne aggodj.
2011. febr. 11. 19:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám mióta az eszemet tudom. Én mályva teát iszom minden este és így rendszeresen járok wc-re.
2011. febr. 11. 20:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A DM-ben és patikában is lehet venni, de ne a kapszulát vedd.
2011. febr. 11. 20:15
 6/12 A kérdező kommentje:

nagyon köszi a segítséget :)

hát igen amúgy stressz az sajnos van de mondjuk legtöbbször röhögök állandóan :D de már figyelni fogok rá :)) am hát megpróbálom azt a meleg vizeset is meg a mályva teát, és szoktam a salátára öntetet tenni rakok bele mindig olívaolajat, de a rendes üvegeset, szóval nem az olcsót szóval nemtom. majd meglátjuk remélem jobb lesz :) am biztos lehet kapni már láttam, csak keresztanyum ilyen típus h mondok kb vmit és küldi XDD :D mondjuk ő is csodálkozott rajta, mert most először voltam kint náluk nyáron és akkor is ez volt a bajom, pedig ott télleg mindent lehet kapni minden boltban és még szilvát is ettem mindig, meg minden nap min 1 óra medence meg fel le szaladgálás emelet- pince(nekik ott van a nappali úgymond,meg a mosógép) és akkis csak 2 naponta max :S szóval ott meg mégtöbb mozgás volt ezért nem értem, de sztem jah lassabb lehet az anyagcserém. :/ am sajna itt ahol lakok nincs DM, de megpróbálok szerezni :)

2011. febr. 11. 21:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Mennyi folyadékot iszol? A kevés folyadék is okozhatja. Anya szedett vmi béltisztító port, azt mondta az bevált.
2011. febr. 11. 21:21
 8/12 A kérdező kommentje:
hát elég sokat iszok teát azt van hogy egy nap egy egész teáskancsóval :DD szóval azt iszok, mostanság meg ugye nem is teszek nagyon bele cukrot, meg vizet is szoktam, bár azt nem mindig mert nem nagyon szeretem xD
2011. febr. 12. 12:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Szedjél hashajtót XDDDDDDD
2011. febr. 12. 15:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Minden este egy doboz natúr Activia, melybe lenmagpehely és zabpehely van keverve. Két-három napnyi ilyen "dózis" után garantált reggeli széklet.
2011. febr. 16. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!