Elnéznék egy pszichológushoz, de nem szeretném ha szüleim tudnának róla. Mit csináljak?
Nem tudom még jó ötlet-e eddig nem nagyon hittem a pszichológusokban, de mélypontra jutottam(azt hiszem, bár lehet, eddig is ott voltam, csak most lett "elegem")
19 éves lány vagyok, még tanulok, munkám nincs ergo pénzem sem. Nem szeretném, ha a szüleim vagy testvéreim tudnának erről, nem szokás a családban magunkról beszélni, viszont már úgy érzem, egyszer "felrobbanok".
Mit csináljak?
nincsen... így.. ez is az egyik problémám "menekülök" az emberek elől, nem szeretek senkivel beszélni (ezért sem vagyok biztos a pszichomókusban :S)
Az ingyenes az úgyis lesz*r, mert nem fizetsz, nem?
ha budapesti vagy, akkor őket keresd, ingyenes
nem szar, én is jártam hozzájuk, segítenek, rád figyelnek
akkor szerintem keress hasonló ifjúsági szervezeteket a neten
ingyen van, kipróbálod, legfeljebb nem mész többet, ha nem tetszik
A közeletekben lévő Nevelési Tanácsadóban képzett pszichológusok foglalkoznak necsak a ygerekekkel, hanem a fiatalokkal, sőt, még családi, házassági krízisekben is segítenek felnőtteknek. Ingyenes és nagyon lelkiismeretesek. Hívd fel őket és kérdezd meg, hogy nálatok hány éves korig és milyen módon fogadnak.
Úgy keress rá, hogy Nevelési Tanácsadó vagy Egységes Pedagógiai Szakszolgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!