Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Elnéznék egy pszichológushoz,...

Elnéznék egy pszichológushoz, de nem szeretném ha szüleim tudnának róla. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem tudom még jó ötlet-e eddig nem nagyon hittem a pszichológusokban, de mélypontra jutottam(azt hiszem, bár lehet, eddig is ott voltam, csak most lett "elegem")

19 éves lány vagyok, még tanulok, munkám nincs ergo pénzem sem. Nem szeretném, ha a szüleim vagy testvéreim tudnának erről, nem szokás a családban magunkról beszélni, viszont már úgy érzem, egyszer "felrobbanok".

Mit csináljak?

2011. febr. 1. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:
mi sem egyszerűbb.menj el pszichológushoz(van ingyenes is asszem) és ne mond el nekik. ennyi mindössze.
2011. febr. 1. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
amúgy meg vannak barátaid?? ők nem hallgatnak meg?? vagy fiúd??
2011. febr. 1. 15:49
 3/9 A kérdező kommentje:

nincsen... így.. ez is az egyik problémám "menekülök" az emberek elől, nem szeretek senkivel beszélni (ezért sem vagyok biztos a pszichomókusban :S)

Az ingyenes az úgyis lesz*r, mert nem fizetsz, nem?

2011. febr. 1. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:

ha budapesti vagy, akkor őket keresd, ingyenes

nem szar, én is jártam hozzájuk, segítenek, rád figyelnek

[link]

2011. febr. 1. 16:00
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!! :) Nem budapesti vagyok sajnos :S
2011. febr. 1. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:

akkor szerintem keress hasonló ifjúsági szervezeteket a neten

ingyen van, kipróbálod, legfeljebb nem mész többet, ha nem tetszik

2011. febr. 1. 16:08
 7/9 A kérdező kommentje:
ifjúsági szervezetek? de milyen címen futnak ezek?
2011. febr. 1. 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:

A közeletekben lévő Nevelési Tanácsadóban képzett pszichológusok foglalkoznak necsak a ygerekekkel, hanem a fiatalokkal, sőt, még családi, házassági krízisekben is segítenek felnőtteknek. Ingyenes és nagyon lelkiismeretesek. Hívd fel őket és kérdezd meg, hogy nálatok hány éves korig és milyen módon fogadnak.

Úgy keress rá, hogy Nevelési Tanácsadó vagy Egységes Pedagógiai Szakszolgálat.

2011. febr. 1. 16:37
 9/9 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen!
2011. febr. 1. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!