Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vannak rossz tapasztalataid...

Vannak rossz tapasztalataid kórházi ápolókkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 02:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az orvosok sokkal rosszabb állapotban vannak, mint a betegek.
2010. dec. 20. 15:12
 22/24 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy röntgenes sztorim! Férjem egyik este focizott, kibicsaklott a lába elég csúnyán. Foci után elmentünk vacsorázni a barátainkhoz. Fájt neki, de mivel egész este ült, elviselhető volt a fájdalom. Aztán amikor kb. két óra után először fel akart állni, egyszerűen összecsuklott! Mondtam neki,hogy irány az ügyelet. Ez kb. este fél 10 körül lehetett. Nálunk úgy van a kórházban, hogy a földszinten van egy csengő, ott kell csöngetni, hogy jöjjön le valaki az ambulanciára. Csöngetek, mondtam,hogy foci sérülés. Már akkor kedves volt a hölgy megkérdezte,hogy ilyenkor volt foci. AHogy lejött egyből elkezdtem akkor még kedvesen mondani neki,hogy nem, nem ilyenkor volt, csak két órán keresztül nem állt a lábára, nem érezte és hogy nem ez a kedvenc időtöltésünk, hogy éjszaka (inkább este) szórakoztassuk a kórház népét. Az ügyeletes doki normális volt, mondta,hogy meg kellene röntgenezni, mert lehet részleges szakadás. Akkor már 3szorosa volt a bokája, meg szabályosan fekete. Nálunk megszüntették a röntgenes ügyeletet. Illetve szólnak az ügyeletes röntgen asszisztensnek, kiküldik érte a kórházi taxit és bejön. Kb. egy óra múlva meg is érkezett. Láttam a fején,hogy minden baja van. Előzékeny akartam lenni, odaléptem,hogy elnézést,hogy ilyen későn zavarjuk. Erre szó nélkül elment mellettem és vágott egy pofát. Na mindegy, bement a férjem és felfeküdt a röntgen asztalra. A hölgy kérdezi,hogy hol fáj. A férjemnek az volt a "bűne", hogy azzal kezdte a mondatot,hogy "a doktor úrnak mondtam", na ezt nem engedte befejezni. Visszaválaszolt egy olyat,hogy nem azt kérdeztem,hogy mit mondott a doktor úrnak,hanem hogy hol fáj. Ezt még lenyelte a férjem! Aztán elkezdte magyarázni neki,hogy miért nem így meg úgy tartja, ne mondja már,hogy annyira fáj stb. Na ekkor az alapjáraton birkatürelmű férjem kifakadt és leosztotta. Kikérte, hogy ilyen hangon beszéljen vele, hogy ő nem poénból jött ilyenkor ide, és hogy a felesége is próbált elnézést kérni. Erre a csaj megkérdezte,hogy tudja-e hogy ez neki hanyadi túlórája. Erre a férjem mondta neki,hogy bizony neki is van ügyelete néha munkájában. Ezt bevállalta, amikor erre a pályára adta a fejét. Neki sem köszöni meg senki. A csaj ekkor már elszégyellte magát, elnézést kért. Mondta a férjem,hogy felejtsék el. A legbosszantóbb viszont az volt, amikor láttuk,hogy az ügyeletes röntgen orvos jön ki a szobából aláírni a papírt. Könyörgöm, miért kell ezért ügyeletes asszisztenst tartani, ha egyszer a doki így is- úgy is bent van. Csak azért fizetnek egy embert, rángatják be éjjel, hogy bekapcsolja a gépet és csináljon két felvételt. Nehogy már az orvos ne tudja ezt megcsinálni. Legalább éjjel. Na ezen is lehetne spórolni, de ez már más tészta.

Szóval én az ilyen eseteket nem értem, az ilyenek háborítanak fel. Aláírom,hogy ilyen kevés állománnyal és ilyen sok beteggel a kórházban nem jut idő arra,hogy Jóska bácsit és Juli nénit minden nap megfürdessék, órákat foglalkozzanak velük, de lehetnének emberségesebbek! Láthatta rajtunk,hogy nem azért jöttünk, mert unatkoztunk. És nem azért esett el a férjem, mert be volt rúgva!

2010. dec. 20. 15:35
 23/24 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom pofán verném azt aki azért nem csinálja meg mert nem keres eleget. KÉRDEM KI KERES ELEGET???? Ha nem tetszik el lehet menni, sőt menjen is el, kirúgnám a francba. Ez hivatás nem azért van mert ott meg lehet gazdagodni, ami elmondható elég sok szakmáról.

Elmehet az összes orvos ápoló a francba. Pofáznak hogy mennyit dolgoznak, de ezt is azért mondják mert még normális termelő munkahelyen nem dolgoztak. Ismétlem pofán kell verni azt az ápolót vagy orvost aki azért nem csinálja meg mert kevés a fizu....

2010. dec. 20. 17:20
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha helyzet, az, hogy vagy azért ment nővérnek, mert hivatásának érezte, de utána rájött, hogy csak akkor kell elvégezni a munkáját, ha külön pénzt kap érte, vagy máshová nem vették fel. Minden esetre nekem rengeteg rossz tapasztalatom van velük szemben. Az aroganciától kezdve, a hozzátartozók gúnyos kioktatásáig. Pedig nagyon sokan örülnének annak a szarért-húgyért fizetésnek.
2010. dec. 21. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!