Magas gyomorsavat milyen vizsgálattal lehet megállapítani gyomortükrözésen kívűl?
A Péterfi kórházba láttam csajokat becsövezve. Az orrába volt egy vékony kb 5mm vastag cső.
Az orrán át levezették a torkán és a gyomráig ért állítólag. Aztán a nyakába akasztottak egy kis gépet, és az mérte a gyomorsavat 3 napon keresztül.
Úgy, hogy evett ivott közben, meg dohányzott, meg mindent csinált amit máskor is szokott.
Aztán kiszedték a csövet és megállapították hogy refluxos. De így azt mondta az a csaj, hogy éjjel nem tudott aludni, mert olyan érzés, mintha mindig folyna az orra. Ezért volt egy zsepi a kezében és törölgette mindig az orrát. De azt mondta hogy a torkában meg a gyomrában nem is érzi hogy ott a cső.
Köszönöm szépen Mindenkinek!Mindenkit felpontozok,egy kivétellel,aki azért, mert ő nem járt még úgy,idézem:( Érdekes,az én anyukám is refluxos,és valószinű észre vettem volna ha 3 napot kórházban tölt.Kacsa a hír.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 07:44)
akkor el sem hiszi hogy létezhet olyan 3 napos vizsgálat.Én járatlan vagyok -e téren,azért tettem fel a kérdést,de eszemben sincs kételkedni bárkiben is,csak azért mert tudatlan vagyok.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!