Epeköveim vannak. Az gond, hogy gyomortükrözésen nem voltam? UH-val vették észre a köveket. Mit vigyek a kórházba?
Valószínűleg laparoszkóppal fognak műteni. Engem is ezzel a módszerrel műtöttek. Nem kell gyomortükrözés. Biztosan az epeköved miatt vagy rosszul? Nekem kivették, de a tüneteim megmaradtak, így bizonyosodtunk meg arról, hogy nem a kövek okozták a gondot. Ha nincs komlikáció már másnap kiengednek. Feküdni kell és minden nap injelciót kell adni a pocakodba, a bőrfelszín alá. Sokat és keveset enni, kérd diabetikus tanácsát.
Ha mnden rendben nem érzel semmit, intravénás narkótikumban végzik a beavatkozást. Jobbulást, és ne félj. Pihenj sokat és vigyázz magadra. A pénz tényleg nem árt. (sajna)
jaj nekem is azt mondták, hogy 2 napig kell kórházba lennem, aztán 10 napig nem engedtek ki. Nekem nem epekő volt, hanem más, és volt ott egy epeköves csaj is, na őt sem engedték ki :) úgyhogy számíts erre is. Ha szerencséd van kiengednek biztos, de nekünk nem volt szerencsénk.
Persze gondolom az se mindegy melyik kórházba megy az ember :)
mp3 lejátszót vigyél, hogy el tudd viselni a szobatársaid horkolását :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!