Miért vérzik az orrom? :S
Meg vy fázva? Esetleg az orrod is fújod? Mert akkor ez előfordul!
Nekem is most volt nagy orrfújós időszakom, és vérzett az orrom néha! Az erős fújástól, meg az irritációtól elvékonyodik a nyálkahártya és sérülékenyebbek az erek!
Gégészeten nem tudom, mi a csudát csinálnának ezzel!
Igyekezz az orrfújáson túlesni, inhalálj forró kamillás gőzben, használj orrcseppet, párologtass a szobában, hogy ne legyen száraz a levegő, és akkor elmúlik!
Ha erősen fújod az orrod akkor lehet,hogy elpattan valami hajszálér és az vérzik.
Idegeskedtél az elmúlt napokban?Mert úgy tudom,hogy attól is elindul valakinek az orra vére.
Mindenesetre jobbulást! :)
köszönöm a válaszokat!:)
hát tegnap este vérzett elöször és azóta ideges vagyok és félek h mért vérzik:S:S mert kb elötte vagy 5-6-vagy 7 hónapig nemv érzett.. lehet h azért mert erősen fújóm:S délelött fele fujtam és már fájt az orrom mikor zsepivel megfogtam lehet azért mert erősen fujtam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!