Mire szolgál a mydeton tabletta?
Van egy honlap, én ezen nézem meg mi mire valo, és legtöbbnél még az árát is megtudom:
Vagy esetleg a hazipatika.hu oldalon is probálkozhatsz ha itt nincs vmi fenn.
Az lehet, Áki, de amikor rosszul emelek/hajolok/emelkedek fel vagy túlterhelem a derekamat, nem tudok egyből masszőrhöz rohanni, mert moccanni sem, így maradnak a pirulák - lehet, hogy nem a hatóanyag használ, hanem az, hogy hiszek bennük (semmi más gyógyszert nem lehet belém imádkozni, csak a derekasakat, de ezek nélkül nem megy). Persze, jó a mozgás, a torna, de volt már, hogy edzésen fájdult meg... mert nem tanulja meg az ember kiskorában, hogy hogyan kell helyesen emelkedni stb, aztán később vagy rájön magától, vagy nem...
25/L
Óvatosan a Mydetonnal! Tegnapelőtt megemeltem magam, becsípödött az ideg a derekamban.Bevettem egy Mydetont, és egy Aflamint.Délután már kótyagos voltam, és a végtagjaim gyengék lettek,imbolyogtam tőle.Még másnap is.
Nem mindenki szedheti.Nekem régen nem okozott panaszt,most meg igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!