Mi az a műtét előtti bátorság tabletta? Aki tényleg tudja, legyen szives csak az írni!
Nos én úgy gondolom nem CSAK egy cukorka. Nekem szeptemberben volt egy komoly műtétem. Életem első műtéte és nagyon féltem tőle. Kedd délelőttre volt tervezve a műtét. Kedden 4.30-kor keltett a nővér, hogy menjek zuhanyozni és vegyem be az a pici tablettát, amit előző este kaptam. Mire a zuhanyozásból visszaértem - elkezdett hatni - már nem is voltam benne biztos, hogy műtenek-e vagy sem. Nem érdekelt. Mikor jött a sebész és közölte, hogy megrajzolja a hasamat, akkor sem "esett le". Csak mikor jött a műtős értem és kitoltak a szobából fogtam fel, hogy műteni visznek. A liftben felfelé már majd elaludtam, arra még emlékszem, hogy a műtőben nagyon fáztam és megismertem az altatóorvos hangját, és hogy a szám fölé tettek valami zöld izét, amiből valami gáz/levegő? jött,de aztán már semmire sem.
Gondolom nem csak egyszerű altató volt, mert nem csak elálmosodtam, de nem érdekelt semmi, tőlem aztán bármit tehettek volna velem, nem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!