Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Találtam pár napja egy pici...

Találtam pár napja egy pici csomó szerű valamit a hasam aljába. Mi lehet?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
zsircsomó
2010. nov. 25. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
15%
a heréid, vaszki
2010. nov. 25. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyanok nekem is vannak. Amikor fürdök, akkor érzem a hasam legalján. Még élek, úgyhogy nem hinném, hogy valami káros dolog. Végig vannak egy vonalban, de nem látszanak, csak érzem.
2010. nov. 25. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
zzírcsomó
2010. nov. 27. 14:20
 5/5 anonim válasza:

Szerintem megduzzadt nyirokcsomó lehet. Lehet megfázástól, vagy esetleg egyéb vírus. Öltözz meleden, és pár héten belül viszahúzodik. Max 1-2 hónap. Nekem volt nyáron a hónalj alatt, antibiotikumtól 1,5 hét alatt visszahúzódott. Most viszont megfáztam, es a nyakamnál a nylev alatti nyirokmiriggy duzzatt meg :) Ezek előfordulnak sok helyen a testben. Hónalj, nyak, has, alhas. Nyirokot szállítják a testben.

Ha viszont maximum 1,5 hónap alatt nem tünik el, akkor fordulj orvoshoz, hogy biztos az e :) Anyukámnak már 1 éve meg van duzzadva. Az orvos megállapította hogy nem veszélyes. Egyre kisebb. Ez lassu folyamat. Ha zsírcsomó lenne, az is lehet ártalmatlan, de néha el is távolítjájk. Attól függ hol van, és mit okozhat :)

2010. nov. 27. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!